HŽ uveo posebne pogodnosti za sve one koji žele vlakom na Advent u Zagrebu!

Foto: ZG express

Tijekom Adventa u Zagrebu od 26. studenoga 2022. do 7. siječnja 2023. HŽ Putnički prijevoz svim posjetiteljima koji će doći vlakom nudi neke zanimljive pogodnosti.

HŽ Putnički prijevoz daje 50 posto popusta na povratna putovanja u 1. i 2. razredu vlakova za putnike koji će petkom, subotom i nedjeljom putovati na Advent do Zagreb GK iz bilo kojeg kolodvora/stajališta u Hrvatskoj. Povratne karte uz 50 posto popusta kupuju se na blagajnama HŽ Putničkog prijevoza ili u vlaku.

Također od ponedjeljka do četvrtka od 16 do 24 sata, tj. zadnjeg vlaka s polaskom sa zagrebačkog Glavnog kolodvora putnici će se besplatno prevoziti u gradsko-prigradskom prijevozu Grada Zagreba na relaciji Dugo Selo – Zagreb GK – Savski Marof. Besplatne povratne karte preuzimaju se na blagajnama HŽ Putničkog prijevoza ili u vlaku.

Karte je potrebno ovjeriti na informacijskom pultu HŽ Putničkog prijevoza u zgradi Zagreb Glavnog kolodvora od 6 do 22 sata ili u Centru za posjetitelje TZ Grada Zagreba na Trgu bana Josipa Jelačića 11 (od ponedjeljka do petka od 9 do 22 sata, a vikendom i blagdanom od 10 do 18 sati. Centar za posjetitelje bit će zatvoren na Božić i Novu Godinu.)