HUMANITARNI KONCERT: Vanna u Lisinskom na prvi dan proljeća za djecu s Downovim sindromom

Vanna
Foto: Press

U utorak, 21. ožujka, na prvi dan proljeća ujedno i Svjetski dan sindroma Down, jedna od naših najboljih pjevačica, Vanna, održati će humanitarni koncert u Lisinskom.

Sve se nekako poklopilo taj dan, humanitarni koncert na kojem ćemo vjerujem prikupiti dovoljno sredstava za djecu s Downovim sindromom, prekrasan Lisinski , poseban doživljaj nastupa uz orkestar i rođendan moje kćeri Jane. Ni trenutka nisam dvojila kad su mi organizatori Rotary klub Gradec i Adria Media Zagreb u suradnji s magazinom Story predložili ovu akciju. Bit će to za mene poseban dan, rekla je Vanna.

Dobrotvorna akcija pod nazivom “Uljepšajmo njihov svijet” na ovaj način će pomoći razvoju sustava rane prevencije i Udruzi za sindrom Down u Zagrebu, koja djeluje gotovo 20 godina.

Vanna je u Lisinskom uz pratnju orkestra kojim je ravnao dirigent Zdravko Šljivac nastupila krajem 2015. godine, a veličanstvenim koncertom obilježila je 25 godina svoje karijere.

Luksuzno izdanje CD + DVD “Ispuni mi želju” sa snimkom tog koncerta objavljeno je prošle godine, a ove godine album se našao u nominaciji za nagradu Porin u kategoriji najboljeg koncertnog albuma. Skladba “Jedina” s tog albuma nominirana je za najbolji aranžman, a potpisuje ga Ante Gelo.

Uspješna godina za Vannu se nastavlja. Njen aktualni singl “Izmiješane boje“ nalazi se na 6. mjestu HR TOP 40, službene top liste najslušanijih domaćih singlova što je Vanni dovoljan pokazatelj da i dalje ustraje u autorskim pjesmama.

Pjesma “Izmiješane boje” (official video):

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2vrr9O9FO0I?rel=0&showinfo=0&w=700&h=394]

Komentari