HRT najavio desetu sezona showa Zvijezde pjevaju, donosimo imena svih sudionika

Zvijezde pjevaju
Foto: Screenshot HRT

Nova, deseta sezona showa Zvijezde pjevaju vraća se na male ekrane 19. ožujka a u njoj ćemo prvi put moći navijati za jedan muško-muški i jedan žensko-ženski vokalni par.

Aretu i Gorana smo trebali gledati u otkazanoj sezoni 2020., kao i Maju Ciglenečki, a Gina Damjanović se kao i prošle sezone natječe u paru s glumcem Markom.

Svi parovi desete sezone su:
glumica Areta Ćurković i Goran Bošković
radijski i televizijski voditelj Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca
redatelj i scenarist Mario Kovač i Lu Jakelić
radijska i televizijska voditeljica Maja Ciglenečki i Stjepan Lach
televizijski autor i voditelj Antun Ponoš i Lara Antić Prskalo
komičarka Marina Orsag i Ivana Kindl
glumica Iva Jerković i Ivo Amulić
glumac Marko Braić i Gina Damjanović

Došlo je i do male promjene u sastavu ocjenjivačkog suda te se prošlosezonskom odličnom trojicu u sastavu Danijela Martinović, Jurica Pađen i Marko Tolja pridružila još jedna diva – Zorica Kondža.

Ne sumnjamo da će i ova jubilarna sezona biti uzbudljiva, puna neočekivanih obrata ali i dobro izvedenih pjesama. Parovi se već polako pripremaju a ove ćemo ih godine slušati u atraktivnim žanrovima, od popa, rocka i countryja preko rock’n’rolla i balade do funka, dancea i novog vala.

Redatelj nove sezone bit će Tihomir Žanr, scenarist je Alen Đurica, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić a urednica Uršula Tolj.

Deseta sezona omiljenog pjevačkog showa ponovno ide uživo a moći čete je pratiti i na HRT-ovom yoputube kanalu, na platformi HRTi, kao i na našim društvenim mrežama i webu hrt.hr.