GRADSKO POGLAVARSTVO: Prijem za Najuzorniju hrvatsku seosku ženu Renatu Bedeković

Renata Bedeković
Foto: Zagreb

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas pobjednicu ovogodišnjeg izdanja natjecanja za Najuzorniju hrvatsku seosku ženu 2017. Renatu Bedeković iz Jakuševca.

Na prijemu u zgradi Gradske uprave prisustvovale su i članice Udruge Uzornih hrvatskih seoskih žena predvođene predsjednicom Katicom Jerleković.

Gošće su ovom prilikom gradonačelnika upoznale s pripremama za iduće izdanje izbora za najuzorniju ženu koje će se u listopadu održati u Zagrebu.

Zahvalivši gradonačelniku na dosadašnjoj suradnji i podršci radu Udruge, gospođa Bedeković, inače majka dvojice sinova i baka dvoje unučadi koja s članovima obitelji gospodari obiteljskim OPG-om, je objasnila da bez potpore obitelji ne bi ostvarila ovaj uspjeh. OPG Bedekovići se bavi uzgojem crnih svinja, proizvodnjom i preradom mesnatih proizvoda i uzgojem povrća.

Renata Bedeković
Foto: Zagrebačka županija

“Ova titula je ustvari nagrada mojoj obitelji jer nam je svima potrebna čvrsta potpora da postanemo najbolji što možemo biti, naglasila je gospođa Bedeković. Sve žene u izboru za Najuzorniju seosku ženu bile su vrijedne i marljive. Hrvatska treba ljude koji su radišni i spremni na izazove, koji se ne boje raditi i stvarati za sebe i svoje najbliže. Ovaj naslov smatram nagradom za uloženi trud i brigu za obitelj”, izjavila je Renata Bedeković.

Gradonačelnik je čestitao gospođi Bedeković i pohvalio rad Udruge te obećao da će je Grad i dalje podržavati jer, kako je rekao, mladim ženama i mladim ljudima općenito su potrebni pozitivni uzori. (Z.E.)