Gradonačelnik Tomašević objavio imena novih članova Uprave Zagrebačkog Holdinga

Gradonačelnik Tomašević objavio imena novih članova Uprave Zagrebačkog Holdinga
Foto: Screenshot Facebook

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević na današnjoj konferenciji za medije objavio je imena tri dodatna člana Uprave Zagrebačkog Holdinga koji će na dužnost stupiti u rujnu, javlja HRT.

Novi članovi Uprave Zagrebačkog Holdinga su Ivan Novaković, Boris Sesar i Matija Subašić Maras.

“Ivan Novaković ima dugogodišnje iskustvo u INA-i i u području IT-ja, Boris Sesar ima dosta iskustva u telekomunikacijama i digitalnim transformacijama, a Matija Subašić Maras ima iskustvo na osiguranju, farmaceutskoj industriji”, rekao je Tomašević.

Nakon izbora ta tri dodatna člana Holdinga, te uz prethodno imenovana dva člana Uprave Nikolu Vukovića i Antu Samodola, smatraju da je time Uprava Holdinga kompletirana.

Tomašević je objavio i imena novoimenovanih vršitelja dužnosti i pročelnika u nekoliko različitih ureda u zagrebačkom poglavarstvu.

Dolenec: Danas će Holding raspisati javni natječaj za 17 izvršitelja, voditelja podružnica, direktora…

Zamjenica gradonačelnika Danijela Dolenec je najavila kako će Zagrebački holding danas raspisati nove javne natječaje za voditelje podružnica.

“Danas će Holding raspisati javni natječaj za 17 izvršitelja, voditelja podružnica, direktora. Radi se o velikom natječaju za 17 rukovodećih pozicija”, rekla je Dolenec dodavši da će javni natječaji biti objavljeni na web stranicama Holdinga.

Istaknula je da će jedan od uvjeta biti petogodišnje radno iskustvo te da od kandidata očekuju da, uz sve formalne uvjete, uz prijavu prilože i svoj prijedlog programa razvoja podružnica za koje se javljaju. Natječaj će biti otvoren dva tjedna nakon čega će biti proveden selekciji postupak.

Komentari