Goran Bare i Majke na Student Day Festivalu 2013.

Riječki Student Day Festival 2013. najvaljuje vrhunska glazbena gostovanja. Goran Bare i vinkovačka rock grupa Majke zabavljat će studente na jedinstvenoj dvodnevnoj manifestaciji bez fakultetskih briga 25. svibnja 2013.!

goran-bare

U petak 24. i subotu 25. svibnja grad službeno preuzimaju studenti koji će na kulturni, glazbeni, sportski i zabavni spektakl stići iz cijele Hrvatske ali i susjednih zemalja. Uz već potvrđene rokere iz Zagreba Hladno pivo koji nastupaju 24. svibnja, legendarni Goran Bare i grupa Majke zasvirat će u Rijeci dobro poznate hitove kao što su Teške boje, Mene ne zanima, Put ka sreći, Ja sam budućnost i brojne druge.

Majke su vinkovačka rock grupa koja je osnovana 1998 godine. Nakon nekoliko raspada i ponovnih okupljanja Majke su se na sceni ponovno pojavile 2007 godine. Na čelu s Goranom Baretom snimili su brojne uspješne albume a jedan od najnovijih pod nazivom Teške boje osvojio je čak 6 nagrada Porin. Tijekom 2012. godine Goran Bare dobio je i vlastiti TV show na jednoj hrvatskoj televiziji ,a Majke odrađuju brojne uspješne koncerte po regiji.

Dvodnevna manifestacija koju organizira Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci osmišljena je kao druženje za sve školarce i studente ali i ostale građane koji im se žele pridružiti i disati u Ritmu Mladosti. Program se sastoji od različitih sportskih aktivnosti i natjecanja te velikog glazbenog spektakla na kojem će nastupati veliki broj vodećih hrvatskih glazbenika. Program i svi koncerti besplatni su za sve posjetitelje.