Glumac iz serije ‘Kumovi’ u MasterChef kuhinju došao u pidžami! Evo kako je to objasnio

Foto: Nova TV

Vrijeme je da članovi žirija Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin oforme svoje timove. Svaki ima identičan broj bijelih pregača koje će podijeliti najvećim kulinarskim entuzijastima, a ove se godine među njima nalaze i pregače crne boje.

Što za kandidate znači crna pregača, gledatelji će doznati u večerašnjoj emisiji. No, da bi zaslužili pregaču natjecatelji moraju što bolje iskoristiti namirnice koje će dobiti u vrećici.

MasterChef kuhinja otvorila je kulinarski put nekim od najvećih gastronomskih legendi diljem svijeta, a ovogodišnji kandidati u njoj će proći kroz novi selekcijski krug. “Vidio sam pehar i želim ga”, ističe Luka Veić s velikom ambicijom da prođe dalje u natjecanju.

“U mom životu promijenilo se puno od audicije. Dao sam otkaz na poslu u Njemačkoj i MasterChef je moja prilika da se vratim kući”, kaže David Divjak.

Dvije različite skupine natjecatelja dobit će izazov pripremiti što ukusnije jelo. Jedna će za glavnu namirnicu dobiti ribu, a druga svinjski file. U donjem dijelu pidžame na ovaj će izazov doći glumac iz serije ‘Kumovi’ Šiško Horvat Majcan.

Kaže da u njoj hoda preko ljeta jer ne voli vrućine, nakon čega je Stjepan otkrio: “Jedan od nas također kuha u pidžami”.

O kojem se članu žirija radi te koji će kandidati prvi izboriti svoje mjesto među top 24 natjecatelja ne propustite saznati u novoj epizodi MasterChefa.