GLAZBENA POSLASTICA U ‘PIVANI’: Svake srijede nastupa Ante Gelo Band s gostima iznenađenja

ante-gelo-band

U srijedu 19. listopada u kultnoj pivnici Zagrebačke pivovare Pivani ponovo kreće glazbena poslastica za sve ljubitelje dobre glazbe – Next stop Pivana. Svake srijede će nastupati kućni bend Ante Gele uz glazbenog gosta iznenađenja.

Također, ova glazbena priča nastavlja i sa svojim plemenitim ciljem jer se gost iznenađenja odriče dijela svog honorara u korist fonda Hrvatske glazbene mladeži, za školovanje studenata glazbe.

Prošle sezone Next stop Pivana ugostila je brojne poznate glazbenike poput, Tereze Kesovije, Darka Rundeka, Jaquesa Houdeka, Ramba Amadeusa, Nine Badrić, Nene Belana, Davora Gobca i mnogih drugih. Tako će se ove srijede, pa i svake sljedeće u Pivani održavati kvalitetan glazbeni program za sve željne predaha u sredini radnog tjedna.

Što sve ove godine predstavlja Next Stop Pivana pojasnio je Ante Gelo, glazbeni producent projekta: “Drago mi je da se možemo nastaviti družiti ponovo na istom mjesto i da mogu okupiti svoje drage kolege, raditi dobru svirku, ugodno se družiti i pritom pomoći mladim studentima glazbenicima.”

Voditeljica korporativnih komunikacija Zagrebačke pivovare, Tina Puhalo Grladinović je ovim povodom kazala: “Zagrebačka pivovara uvijek je težila tome da svim posjetiteljima omogući sadržaj koji spaja najbolje od oba svijeta – vrhunsku zabavu i kvalitetnu pivsku gastro ponudu!“

Inače, u utorak je u Pivani predstavljen novi predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare Marko Njavro, koji je na toj poziciji naslijedio Sergeya Yeskova, koji nakon deset godina u Zagrebu, odlazi u Kanadu na mjesto komercijalnog direktora.

Njavro je kazao da je on dijete Zagrebačke pivovare u kojoj je proveo gotovo trećinu svog poslovnog života. Njavro dolazi u Zagreb iz Bugarske u trenutku kad je Molson Coors, vlasnik Zagrebačke pivovare, preuzeo Miller Coors, te tako postao treća najveća pivovara u svijetu. Riječ je o 90 brendova, 28 pivovara i 80 tržišta.

Njavro je kazao da je hrvatsko tržište piva iznosi tri milijuna hektolitara, a da je udio Zagrebačke pivovare, koja uspješno radi i u BiH i Sloveniji, 45 posto. (M. Petković)

Foto: Facebook/Pivana