GLAZBENA POSLASTICA: Damir Kedžo na ovogodišnju Doru stiže s nježnom baladom [VIDEO]

Damir Kedžo
Foto: Croatia Records

Damir Kedžo donosi glazbenu poslasticu na ovogodišnjoj Dori s pjesmom “Voljena ženo”.

Ova nježna i moćna balada, prožeta strašću i introspekcijom, predstavlja djelo autorskog dvojca Ante Pecotića i Saše Miloševića Mareta, poznatog po suradnji na pjesmi “Molitva”, pobjednici Eurosonga 2007.

Damir Kedžo – Voljena ženo:

“Ante Pecotić i ja smo nakon trogodišnje pauze ušli u dublju fazu našeg pjevačko-autorskog odnosa. Atipično za Antu, predstavio mi je pjesmu samo uz gitaru nakon sedmosatnog druženja i ja sam se u pjesmu zaljubio na to prvo slušanje. Osjetio sam da joj imam nešto za dati i drago mi je da smo iste večeri snimili prvu, ogoljenu verziju samo uz klavirsku pratnju. Sljedeći dan Ante je predložio prijavu na Doru i ja sam ga, obzirom da sam naučio slušati starije od sebe, poslušao”, rekao je Damir Kedžo.

Njegova izvedba na Dori najavljuje emotivno duboku interpretaciju koja će zasigurno dirnuti publiku i potvrditi njegovu istinsku strast prema glazbi. Pjesma “Voljena ženo” nije samo rezultat suradnje Kedže i Pecotića, već i nastavak uspješne glazbene priče koju su zajedno stvarali kroz hitove poput “Divlji vjetre”, “Sve u meni se budi” i “Poljubi me sad”.