Foodballerka pronašla svoj novi dom na zelenom Tuškancu

Foodballerka pronašla svoj novi dom na zelenom Tuškancu
Foto: Foodballerka

Od 11. lipnja do 12. srpnja Zagreb će biti bogatiji za još jedan festival, Foodballerku, koji se u organizaciji kreativne agencije Kokoš ili jaje već četvrti put održava u našem gradu.

Sa Strossmayerovog trga Foodballerk seli na plato nekadašnjeg igrališta Cibone na Tuškancu, u zelenu oazu i donosi raznovrsne sadržaje.

Foodballerka pronašla svoj novi dom na zelenom Tuškancu
Foto: Foodballerka

Popularni festival Foodballerka se, dakle, ove godine udomio na starom igralištu Cibone na platou Tuškanac i traje baš koliko i nogometna groznica, od 11.6 do 12.7. Oaza dobre zabave uz dvadeset DJ’a, s legendarnim Pepi Jogardeom i Ozrenom Kanceljakom te dobro raspoloženim bendovima zagrijavat će atmosferu baš svakoga dana.

Karlovačko Korner zagrlio je plato svojim prepoznatljivim bojama, no i pivskim kapljicama u kojima guštaju mnogi. Na friškom zraku čovjek ogladni, ali brige nema jer dobra se klopa sprema.

Tu su Institut za burgere by Mate Janković, Street Pizza, El Toro s provjerenim receptima, ekipa iz Chef kuha doma, Asian Garden by Marko Palfi, kao i genijalne slastice Le Kolača i njihova virtuoza Roberta Hromalića. Za vrijeme utakmica hrvatske reprezentacije stiže nam mirisno i okusno pojačanje Grill&Chill by Lidl sa sočnim roštiljem.

“Ako želite dodirnuti nebo smjestite se na jedan od rooftopova i uhvatite najbolji pogled na veliki ekran za vrijeme tekmi. Gingle Bells i Foodballerka bar uz pojačanje Cocktail bara by A Most Unusual garden pripremat će opako dobre koktele i ostala pića. Za pop-up trenutke tu su naši House of Kiwi, buvljak by August XVI i Dorica 505 te Vesela motika, a u plesni vremeplov pozvat će vas vrsni plesači Nicolas Quesnoit i Ksenija Plušćec Quesnoit iz Plesnog centra Zagreb by Nicolas. Nismo zaboravili ni naše najmlađe i najslađe – čeka ih dječji kutak s obiljem zabave uz graffiti radionice i nastup dječjih zborova. Uhvatite nezaboravni selfie, jer kadrova punih sreće nedostajati neće”, poručuju organizatori.

Radno vrijeme Festivala je radnim danom od 14 do 23 sata, a vikendom od 11 do 23.