FASHION LADIES NIGHTS: Uz već etablirane modne brendove predstavljen i jedan novi

Foto: Boris Mataković

Piše: Sandra Brambilla

Omiljeni modni događaj “Fashion nights“ koji se održava jednom mjesečno u moderno uređenom lokalu “River Pub”, održan je u mjesecu žena ožujku, na već dobro poznatoj jarunskoj lokaciji.

Organizatorice, direktorica firme koja se bavi eventima “Eventum spectaculum” Iva Loparić Kontek i direktorica firme „RIA event“ Antonela Čakić, ožujski modni event povodom Međunarodnog dana žena, posvetile su upravo pripadnicama ljepšeg spola pod nazivom “Fashion Ladies nights“.

Foto: Boris Mataković

Revijom su se predstavile domaće modne dizajnerice odjeće i modnih dodataka i njihovi brendovi – Viktorija dizajn iz Čakovca, zagrebački Fashion Diva Boutique, novoosnovani brend BOUJEE (Luxurious in lifestyle) iz Zagreba i torbe AMD Dizajna.

Uz već spomenute etablirane dizajnerske brendove za koje ni ne sumnjamo da su kod uzvanica izazvali opće oduševljenje svojim dizajnerskim kombinacijama i modnim dodatcima, predstavljen je i novi brend iza kojega stoji diplomirana modna menagerica i dizajnerica Brankica Capan Vučić, koja djeluje na modnoj sceni već 22 godine i iza koje je 40-ak odrađenih revija u svojstvu organizatorice i dizajnerice.

Foto: Boris Mataković

Ovom prilikom proslavljen je izlazak prve dizajnirane večernje haljine od zlatne čipke na crnom tilu iz modne kolekcije BOUJEE, a koju je samouvjereno nosila aktualna Miss Zagreba Lucija Begić.

Glamurozan večernji make up vješto je odradila uživo mlada i talentirana Vivian Vučić, official make up artist za Miss Beauty Hrvatske, koristeći kozmetiku brendova Huda i Mac.

Organizatorice Iva Loparić Kontek i Antonela Čakić, kao i uvijek do sada, cijelom događaju dale su i humanitarnu notu pa su se tako partneri revije PERNOD RICARD HRVATSKA, Dermatologija Pavičić, Health and beauty centar, Tiens Hrvatska, Agropošta i dizajneri, uključili u humanitarnu tombolu s vrlo vrijednim nagradama, a novac je otišao u ruke samohranoj majci u potrebi.

Foto: Boris Mataković

Moderatorica programa bila je poznata manekenka i voditeljica, elokventna Jelena Katarina Kapa.

U prepunom prostoru River Puba, mogle su se vidjeti mnoge poznate osobe iz javnog života, poput manekenke Vedrane Linardić koja je specijalno za ovu prigodu iz Rijeke došla u Zagreb podržati organizatorice, svoje prijateljice.

Po završetku ove modne poslastice svakoj posjetiteljici izmamila je osmijeh na lice podijeljena crvena ruža u znak poštovanja za sva divna djela koja su žene stvorile tijekom godina i još uvijek nesebično stvaraju, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.

Bravo žene!