EKSPLOZIJA U PREČKOM: Usred noći bačena eksplozivna naprava u dvorište, na kući popucala stakla, oštećeno pročelje

Ilustracija | Foto: Pixabay

U Prečkom je jučer, u dvorištu kuće u kojoj se nalazi poslovni prostor trgovačkog društva, nepoznati počinitelj aktivirao eksplozivnu napravu uslijed čega su na kući polomljena stakla i oštećeno pročelje.

“Jučer, 5. siječnja oko 2 sata, na Trešnjevci, u Petrovaradinskoj ulici, u dvorištu kuće 89-godišnjaka u kojoj se nalazi i poslovni prostor trgovačkog društva u vlasništvu 35-godišnjaka nepoznati je počinitelj aktivirao eksplozivnu napravu uslijed čega je oštećeno pročelje kuće te su polomljena stakala na ulaznim vratima i prozoru kuće”, objavila je PU zagrebačka.

Ozlijeđenih osoba nije bilo, a visina materijalne štete za sada nije utvrđena. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Policija u zagrebu bilježi još jedan sličan slučaj na Srednjacima.

Naime, “između 1. i 4. siječnja (prijavljeno 5. siječnja) na Trešnjevci, u Ulici majstora Radonje, nepoznati je počinitelj oštetio ulazna vrata garaže u vlasništvu 62-godišnjakinje, a kojom se koristi 80-godišnjakinja ispalivši iz za sada neutvrđenog vatrenog oružja streljivo čije je zrno probilo stjenku vrata”.

Ozlijeđenih osoba nije bilo, a visina materijalne štete za sada nije utvrđena. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.