EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE: Massimo Savić s Borisom Homovcem u Art Caffeu

EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE: Massimo Savić s Borisom Homovcem u Art Caffeu
Foto: Unimedia

U četvrtak, 25. veljače u 18.30 sati pogledajte premijerno prikazivanje Art Caffe-a na Z1 televiziji ili reprizno u subotu 27. veljače u 23.00 sata. Nakon toga Art Caffe možete pogledati na ostalim partnerskim televizijama: Tv Jadran, Šibenik, SBTV, Vinkovačka plava, Trend tv, Prigorska tv i u BiH na RTV HB ili na službenom Youtube kanalu.

Massimo Savić, dobitnik je mnogih priznanja i nagrada i jedna od najvećih i najpopularnijih estradnih zvijezda u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Nedavno je održao veliki, prvi hibridni, koncert u Lisinskom s izravnim prijenosom na internetu za publiku diljem svijeta, a u razgovoru otkriva koliko mu se unutar godine promijenio život i kako se glazbenici nose s krizom inedostakom nastupa pred publikom.

Massimo otkriva koji su mu danas životni prioriteti, kako vidi aktualnu društvenu situaciju, zbog čega je pratio prijenos inauguracije novog američkog predsjednika, što misli o izvedbi himne Lady Gage te iziskuje li njegov zvjezdani status posebnu organizaciju života, podređenu njemu.

Priča i o tome što ga danas čini sretnim, zašto se još nije pojavio na filmu, iako ima glumačkih ambicija, i smatra li se umjetnikom ili zabavljačem?