DUGO OČEKIVANI SPEKTAKL: Najveći regionalni glazbeni čarobnjak Dino Merlin najavio koncert u Zagrebu

Foto: Željko Vidinović

Trijumf za trijumfom, rekord za rekordom, tako se najlakše mogu sabrati uspjesi višemjesečne europske turneje “Mi”, koncertnog spektakla u režiji najvećeg regionalnog glazbenog čarobnjaka Dine Merlina.

Sarajevski virtuoz najavio je još jedan veliki i dugo očekivani koncertni spektakl u Hrvatskoj. Stiže ponovno u zagrebačku Arenu u petak 8. prosinca. Društvene mreže eksplodirale su od uzbuđenja objavom datuma jer nema tko ne zna da i ova njegova turneja nosi srednje ime “rasprodano”.

Obožavatelji njegove glazbe i širenja zajedništva, ljubavnih emocija i pozitivnih vibracija na ovom zagrebačkom koncertu doživjet će posebnu magiju. Slaže se repertoar, rade nacrti grandiozne pozornice, priprema se produkcija nikad dosad viđena u Zagrebu.

U cijelu organizaciju uključen je tim preko 70 profesionalaca iz svih područja glazbene industrije. Ulaznice za Arenu Zagreb u prodaji će biti od 3. srpnja na web platformi Adriaticketa i svim njihovim prodajnim mjestima.

“Skoro 40 godina sam tu sa vama i svake godine stasa generacija mladih koji sa svojom mladošću, vagonima potencijala, radoznali, s integritetom, novim horizontima čine život smislenim. Kad god se sretnemo na aerodromima, trajektima, na putevima, razgovaram s mnogima od vas i znam da ono što nas spaja ima puno veću vrijednost od onoga što nas razdvaja”, poručio je Dino Merlin svojoj publici u Hrvatskoj, ponosan i na ogroman interes za predstojeće koncerte.

Prosinački koncert bit će Merlinov treći koncert u Areni Zagreb, posljednji je put bio u prosincu 2016. godine kada je rasprodao Arenu do posljednjeg mjesta u okviru svjetske turneje “Hotel Nacional”, koja je okupila gotovo milijun posjetitelja na četiri kontinenta. Vijest o njegovu povratku u Zagrebu daleko će odjeknuti jer već sedam godina hrvatska metropola željno iščekuje umjetnika njegove razine.

Sjetimo li se prošlogodišnjih rasprodanih koncerata u prvom dijelu dvoranske turneje – u Rijeci, Zadru, Osijeku, Varaždinu, u svakom je gradu bio isti problem – nije bilo dovoljno karata za sve koji su htjeli uživati u neponovljivom doživljaju njegovih koncerata.

Zbog apsolutne pomame za ulaznicama na svaki koncert u svim gradovima turneje “Mi”, vrijedi što prije osigurati svoje mjesto, a do jedinstvenog događaja uživo u Zagrebu, čaroliju njegove muzičke kreativnosti možete slušati i na službenom YouTube kanalu koji broji više od milijardu pregleda i više od 600 tisuća vjernih pretplatnika na glazbu koja uvijek iznova dirne točno u dušu.