DRŽAVA PRODAJE POSLOVNE PROSTORE: Četiri su u središtu Zagreba, cijena od 198 do 442 tisuće

DRŽAVA PRODAJE POSLOVNE PROSTORE: Četiri su u središtu Zagreba, cijena od 198 do 442 tisuće
Foto: Ministarstvo državne imovine

Ministarstvu državne imovine objavilo je javni poziv za prodaju 12 poslovnih prostora u vlasništvu države od kojih su četiri u Zagrebu, pet ih je u Osijeku, dva u Drnišu, a jedan u Karlovcu.

Od ponuđenoga u Zagrebu, najnižu početnu cijenu, 198.000 kuna, ima poslovni prostor u Ulici Antuna Bauera 21. Riječ je o suvlasničkom dijelu na I. katu dvorišne zgrade koji se sastoji od hodnika i dvije sobe, ukupne površine 45,88 kvadrata.

Po visini iznosa koji za njega treba ponuditi slijedi ulični lokal od 22 kvadrata u Maksimirskoj 34 čija početna cijena je 257.000,00 kuna.

Za početnu cijenu od 291.000 kuna nudi se poslovni prostor površine 17,39 čm u prizemlju stambene zgrade Palmotićeva 76.

Najvišu početnu cijenu, 442.000 kuna, ima poslovni prostor u suterenu ulične zgrade Baruna Trenka 4, ukupne površine 70,57 čm.

U postupku javnog prikupljanju ponuda mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje imaju državljanstvo Republike Hrvatske, državljanstvo država koje čine Europski gospodarski prostor te državljani onih država s kojim Republika Hrvatska ima ugovor o reciprocitetu stjecanja nekretnina, kao i pravne osobe koje imaju sjedište u Republici Hrvatskoj ili državi koja čini Europski gospodarski prostor.

Više informacija o ponuđenim poslovnim prostorima možete pronaći na stranicama Ministarstva državne imovine.