DRAMA NA TREŠNJEVCI: Psi napali i izgrizli ženu, muškarca i druge pse, uhićena 24-godišnjakinja

Ilustracija | Foto: Freepik

Dva psa jučer su na zagrebačkoj Trešnjevci u dva odvojena incidenta napali ženu, muškarca i druge pse, uhićena je 24-godišnjakinja koja se dovodi u svezu s tim.

“Jučer, 13. lipnja 2024. godine oko 17.40 sati na Trešnjevci, u Lošinjskoj ulici, dva psa najvjerojatnije pasmina mješanac ‘cabe corso i američkog staforda’ te pasmina mješanac ‘belgijskog ovčara, američkog staforda i afričkog goniča lavova’ su napali psa pasmine ‘maltezer’ u vlasništvu 53-godišnjakinje, a zatim i navedenu 53-godišnjakinju koju su ugrizli za rame. Istog dana oko 18.20 sati u Parku Kate Šoljić, isti psi su napali i ugrizli psa pasmine ‘shibaino’ u vlasništvu 31-godišnjaka, a zatim i njega za podlatkicu, po šakama ruku i oba koljena. Nešto kasnije 24-godišnjakinja je uputila verbalnu prijetnju 53-godišnjem suprugu prethodno oštećene 53-godišnjakinje.
Po saznanju o događajima 24-godišnjakinja koja se dovodi u svezu s tim je uhićena”, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Liječnička pomoć je 53-godišnjakinji i 31-godišnjaku pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre Milosrdnice gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Na mjestu događaja obavljen očevid, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.