Doris Pinčić je nova zvijezda Narodnog radija

Nakon što je osvojila srca gledatelja na malim ekranima diljem Hrvatske, mlada glumica Doris Pinčić spremna je za nove izazove.

doris-pincic
Najslušaniji radio u Hrvatskoj – Narodni radio predstavlja jesensko osvježenje uz Doris koja će se već sutra, u petak 11. listopada od 10 -14 sati predstaviti slušateljima. Od idućeg tjedna uplovite u nove radne pobjede uz glas nove domaćice svakog ponedjeljka od 10 – 14 sati.
“Moja suradnja sa Narodnim započela je Top listom koju sam uređivala subotom i ovo je proširenje naše suradnje. Narodni radio osobno mi jako paše jer je pristupačan, jednostavan i blizak običnom čovjeku. Ovo je za mene veliki izazov jer iako često radim kao voditeljica, no radio je jedinstveni medij u kojem nemate puno vremena za improvizacije i morate se držati zadane sheme. Vrlo je važan odnos koji stvorite sa slušateljima i ako ta veza zaživi, sigurna sam da ćete me dugo slušati”, izajvila je nova domaćica jutarnjeg programa Doris Pinčić.
Svakoga ponedjeljka od 10 – 14 sati Doris će nas provesti kroz dnevne aktualnosti i brojne zanimljivosti, a prepoznatljivi osmijeh mlade glumice učinit će početak novog radnog tjedna lakšim i vedrijim. Naslušaniju top listu subotom Top 20 najbolje domaće glazbe i dalje će od 18 – 19 sati u naše domove donositi prelijepa Lara.
Osim Doris Pinčić uz koju ćemo započeti novi radni tjedan, u eteru Narodnog očekuju nas već dobro poznata lica. U ranim jutarnjim satima, od 06 – 10 sati s nama je Davor Dretar Drele koji svojom pozitivnom energijom unosi vedrinu u svaki novi dan.
Tomislava Gudelj zajedno s Doris s nama je od 10 – 14 sati a njen će nas veseli glas voditi kroz razne dnevne aktualnosti.
Silvano Gospodarić zaželjet će van dobar dan uz najbolju domaću glazbu od 14 – 18 sati, a ugodne večernje trenutke provedite uz glazbeni show Dalibora Petka od 18 – 20 sati. Laku noć će poželjeti Goran Ranogajec, a vikend na Narodnom provedite u ugodnom društvu s Ivanom Plechinger i Nives Čanović.