DOMAĆI PROIZVOD: Novi modni brend rublja Kozo za muškarce koji znaju što žele!

Foto: Press

Svjetsko, a naše! Tako bi se najjednostavnije mogao opisati novi domaći modni brend Kozo koji u fokus stavlja ekskluzivno donje rublje za muškarce proizvedeno u pogonima domaće tvornice Balidoo iz Međimurja, a tvrtka u Čakovcu ima čak 130 zaposlenika u tekstilnoj industriji, koja je davno potonula na domaćem tržištu.

Ipak, Kozo muškarac nositi će tako donje rublje napravljeno od najkvalitetnijih materijala – giza pamuka i micromodala koji pružaju udobnost i prozračnost u svakom odabranom komadu.

Foto: Press

U aktualnoj kolekciji dominiraju različiti krojevi i stilovi donjeg rublja, spavaći program i veliki izbor majica koje će urbani i zaposleni muškarci nositi ispod košulja.

Ono što posebno oduševljava kad je ovaj domaći brend u pitanju su materijali od kojih je napravljena kolekcija.

Naime, dugogodišnje iskustvo tvrtke Balidoo nalaže odabir najboljeg od najboljih u ovom slučaju giza pamuk i micromodala. Evo po čemu se razlikuju!

Giza pamuk je egipatski pamuk koji slovi kao kralj pamuka jer je zahvaljujući svojim dugačkim nitima najfiniji pamuk na svijetu. Neprekinuta vlakna imaju manje spojeva te tako daju jače niti i dugotrajnije pletivo. Lagana, pahuljasta i mekana struktura koži pruža osjećaj svježine i nježnosti. Pletiva izrađena od giza pamuka osobito su elastična, čvrsta te izrazito upijajuća pa omogućavaju dobru izmjenu topline i prozračnosti.

Micromodal je kombinacija prirodnih i regeneriranih celuloznih vlakana koje se odlikuju izvanrednom lakoćom i finoćom. Nošenjem micromodala svaki će muškarac osjetiti svilenkast osjećaj na koži, pitajući se ima li išta na sebi. Neusporediva mekoća i savršeno prijanjanja uz tijelo, u odnosu na druge tkanine, micromodal čini odličnim izborom za izradu muškog donjeg rublja i druge intimne odjeće.

Osim donjeg rublja različitih dizajna, motiva i boja, dizajneri modnog brenda Kozo svojim rješenjima uklanjaju problem iritacije kože koristeći utisnute umjesto ušivene etikete.
Gdje ga kupiti? Osim u zagrebačkoj Nami na Trgu bana Jelačića, Kozo brend potražite putem web shopa www.kozo-underwear.hr. (M.Petković)

Komentari