Doma TV donosi uzbudljivu kriminalističku dramsku seriju ‘Absentia’

Foto: Nova TV

Doma TV od ponedjeljka, 13. prosinca, donosi uzbudljivu kriminalističku dramsku seriju ‘Absentia’ u kojoj se FBI-jeva agentica koja je proglašena mrtvom nakon lova na bostonskog serijskog ubojicu, vraća nakon šest godina bez sjećanja na ono što joj se dogodilo.

Agentica FBI-a Emily Byrne nestaje bez traga u potjeri za jednim od najozloglašenijih bostonskih serijskih ubojica te je proglašena mrtvom.
Šest godina poslije Emily je otkrivena u zatočeništvu slabo se sjećajući zlikovca koji ju je oteo i mučio. Dok Emily razotkriva misterij svoje otmice, pokušava se ponovno povezati s obitelji koja je nastavila bez nje.

Emilyn suprug i kolega agent Nick, koji se ponovno oženio, bori se s krivnjom jer ju je prestao tražiti i ponovno probuđenim osjećajima. Baš kad se čini da se Emily ponovno povezala s Nickom i svojim otuđenim sinom Flynnom, postaje glavna osumnjičena za niz novih šokantnih ubojstava.

Nick sada ima nezamislivu zadaću: privesti Emily. Prisiljena dokazati svoju nevinost, Emily se daje u bijeg. Ali što je bliže odgovorima, to više dovodi sebe i svoju obitelj u opasnost.

Može li Emily pobjeći od svojih sjena? Može li dokazati svoju nevinost prije nego što bude prekasno? Može li otkriti istinu o svojoj otmici?