DIZAJN INTERIJERA: Kreativci iz Brigade osvojili ‘more’ prestižnih nagrada

DIZAJN INTERIJERA: Kreativci iz Brigade osvojili su 'more' prestižnih nagrada
Foto: Press

Kako je to kada za trud i kvalitetan rad dobijete toliko nagrada da ih nije lako niti nabrojati? Odgovor na ovo pitanje znaju stručnjaci iz kreativne agencije Brigada.

U ovoj godini Brigada je osvojila niz prestižnih nagrada i priznanja što je čini najnagrađivanijom hrvatskom agencijom za dizajn interijera.

Damjan Geber, osnivač i kreativni direktor Brigade
Damjan Geber, osnivač i kreativni direktor Brigade / Foto: Press

TOP nagrade u rukama Brigadinih kreativaca

Iako je prošla gotovo godina dana od izložbe Croatia je Hrvatska, nastale povodom 133 godine postojanja Croatia osiguranja, nagrade za ovaj projekt nastavile su pristizati.

Nakon velikog uspjeha i osvajanja međunarodne nagrade IIDA Global Excellence za najbolje dizajnirani izložbeni prostor za izložbu Croatia je Hrvatska, u rukama Brigade završio je Red Dot. Ono što je Oscar u rukama filmaša, to je Red Dot u rukama dizajnera.

To simbolično pokazuje koliko je značajno što je Brigada osvojila svoju treću ‘crvenu točku’ i na taj način dobila vrijedno priznanje kvaliteti i stručnosti. Potvrđuje to i nominacija za globalnu Cresta nagradu, čija je svrha promicanje vrhunskih kreativnih dostignuća u oglašavanju i tržišnim komunikacijama.

Brigada je ”pomela” i konkurenciju među nominiranima za German Design Award, jednu od najatraktivnijih nagrada za dizajn na području dizajna proizvoda i komunikacije. To je ujedno i priznanje Brigadi kao jednom od aktera koji unaprjeđuje međunarodnu dizajnersku scenu.

Brigada je uvrštena i u LUX Life 2018’s Top 50 in Interior Design, u kategoriji uredskog dizajna, što dokazuje da je u samom vrhu trendova i dostignuća.

Ovo je samo dio nagrada kojima se ne nazire kraj

U suradnji s Bruketa&Žinić&Grey, na policu su smjestili Effie i MIXX za Croatia je Hrvatska, a tu su i dvije nagrade ‘Biennale – Izložba hrvatskog dizajna’, za spomenutu izložbu i Tjedan dizajna Zagreb. Pridružile su im se i Big SEE nagrade za projekte Eclectic office gallery te Ne.Ne.Ne. shop.

U studenom predstoji prilika za još jednu vrijednu nagradu u finalu INSIDE World Festival of Interiors u Amsterdamu.

Tamo će Brigada kao jedan od finalista prezentirati projekt izložbe Croatia je Hrvatska i rad agencije uz bok svjetskim agencijama. (M. Petković)

DIZAJN INTERIJERA: Kreativci iz Brigade osvojili su 'more' prestižnih nagrada
Foto: Press