DINAMO IMA NOVE DRESOVE: Znate li što predstavljaju dvije zvjezdice iznad klupskog grba?

Dinamo - novi dresovi
Foto: Press/Dinamo

Na svečanoj prezetnatciji održanoj u ložama maksimirskog stadiona Dinamo je predstavio nove dresove koje će nositi u nadolazećoj sezoni. Novi proizvođač Dinamova dresa je Adidas, prvi dres je, naravno, plavi, a novost je da je rezervni dres narančaste boje, dok je treća garnitura u crnoj boji.

Nove dresove predstavili su glavni direktor GNK Dinamo Tomislav Svetina, direktor sektora marketinga, prodaje i komunikacija Tomislav Rukavina, direktorica adidas Croatia Ana Marija Prskalo Sever, sport marketing manager adidas Croatia Ivan Milić, kao i cijela momčad poznatog zagrebačkog nogometnog kluba.

U pomalo spektakularnom predstavljanju novih dresova korišteni su dronovi koji su na visinu od 15-ak metara podignuli tri nova adidas dresa Dinama, a završetkom zračne prezentacije otkrivene su lutke odjevene u adidas dresove.

Promociju su u tom trenutku dolaskom uveličali igrači prve momčadi odjeveni upravo u novu adidas službenu opremu.

Ove sezone Dinamov će dres biti poseban po nekoliko detalja. To su svakako natpis “nema predaje” s unutarnje strane ovratnika, malo slovo “d” ispod stražnje strane ovratnika, zatim hologramske oznake autentičnosti “adidas” i “GNK Dinamo”, a najveća je atrakcija poseban grb Dinama s dvije zvjezdice.

Dinamo - novi dresovi
Foto: Press/Dinamo

“Zvjezdice na grbu uzeli smo po uzoru na mnoge europske klubove. Svaka zvijezda predstavlja komplet od deset naslova prvaka. Dinamo je u svojoj povijesti osvojio šest naslova pod imenom Građanski; četiri u bivšoj Jugoslaviji te 18 u samostalnoj Hrvatskoj. Dakle; ukupno 28 naslova. Očekujemo da za dvije godine na grb dodamo još jednu zvjezdicu”, objašnjavaju čelnici Dinama.

“Moram priznati da smo bili oduševljeni. Najteže je ovih dana bilo šutjeti o boji dresa i o nekim detaljima poput zvjezdica na grbu. Mogu samo obećati da ćemo im povjerenje vratiti kroz rezultate – rekao je kapetan Domagoj Antolić nakon što je dron spustio nove dresove na Maksimir. Osim novog dresa, preinake je doživio i grb Dinama uz kojega će ubuduće stajati dvije zvjezdice. U Dinamu kažu da svaka zvjezdica predstavlja komplet od deset naslova prvaka. U Maksimiru su poručili da su u povijesti osvojili šest naslova pod imenom Građanski; četiri u bivšoj Jugoslaviji te 18 u samostalnoj Hrvatskoj. Ukupno 28 naslova”, izjavio je e kapetan Dinama Domagoj Antolić.