DIGITALNA AKADEMIJA: I vaše dijete može postati digitalni nindža!

digitalna-akademija

Želite li da vaše dijete od malih nogu prepoznaje digitalne tehnologije kao zakon, prijavite ga na Algebrinu Digitalnu akademiju!

Odnedavno dostupna u odabranim zagrebačkim osnovnim školama, vaše će mališane naučiti kako se kreativno izražavati pomoću digitalnih tehnologija, te ih na zabavan način uvesti u zanimanja 21. stoljeća.

Na Digitalnoj akademiji, Algebrini stručnjaci će ih učiti računalnom i logičkom razmišljanju, programiranju i izražavanju ideja uz pomoć računala i digitalnih medija, visokim tehnološkim vještinama, sigurnosti u uporabi računala i digitalnih medija, elektroničkih izvora i baza podataka…

U nastavu se mogu uključiti sva djeca dobi od prvoga do osmoga razreda osnovne škole iz bilo koje osnovne škole: sukladno dobi i predznanju formirat će se grupe polaznika.

Algebrina Digitalna akademija s nastavom počinje sredinom listopada, broj mjesta je ograničen, zato požurite!

Također, bit će organizirano i besplatno savjetovanje za roditelje namijenjen svima onima čija djeca trenutno pohađaju osnovnu školu.

U sklopu njega roditelji bi trebali doznati kako koristiti tehnologiju za razvoj inovativnosti kod djece, kako potaknuti dječju kreativnost uz pomoć računala, kako digitalna tehnologija pomaže u razvoju vještina rješavanja problema, kako potaknuti analitičko razmišljanje kod djece, zašto je izuzetno važno razviti u djece osjećaj za pravo na pogrešku… (M. P.)

Foto: Press