DAVOR ŠUKER POTVRDIO: Hrvatska će graditi nacionalni stadion, i to u zagrebačkom naselju Blato

DAVOR ŠUKER POTVRDIO: Hrvatska će graditi nacionalni stadion, i to u zagrebačkom naselju Blato

Sada više ne bi trebalo biti nikakvih dvojbi: Hrvatska će graditi nacionalni stadion, i to u zagrebačkom naselju Blato. Tu je informaciju danas, na konferenciji za medije, objavio predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

“Imali smo prije dva dana sastanak s predstavnicima Grada Zagreba i Vlade, i na dobrom smo putu. Neka svatko odradi svoj dio posla i nadam se da ćemo uskoro imati prekrasan stadion, a idealna je lokacija Blato”, rekao je Šuker.

“Idemo korak po korak, ali svi čimbenici zajedno. Možemo dobiti i namjenska sredstva od Uefe i Fife, znamo i troškove po njihovim standardima”, izjavio je Šuker te dodao da pomak prema stadionu u Zagrebu “znači i razmišljanje što ćemo s Poljudom, želimo da uz nove stadione u Osijeku i Rijeci i Split bude zadovoljan”. “Pomoći ćemo i Poljudu, razgovarat ćemo o načinu i novcu”, rekao je predsjednik HNS-a.

“Puno sam govorio o infrastrukturi, a sada smo mirniji. Stadion će biti izgrađen: želimo ponuditi svojim gostima barem onaj minimum koji mi dobijemo na gostovanjima, i klubovi i reprezentacija”, istaknuo je Šuker. (Z.E.)

Komentari