Danijela Martinović regionalno zaštitno lice narukvica Cruciani

Splitska glazbenica Danijela Martinović novo je regionalno zaštitno lice za jedinstvene hit narukvice prestižnog talijanskog tekstilnog brenda Cruciani. Globalnom ludilu za narukvicama Cruciani C nisu odoljeli ni talijanska glazbenica Laura Pausini, reper PSY, Paris Hilton, ali i modna ikona Dita Von Teese, manekenke Bar Rafaeli i Belen Rodriguez, ali i milijuni diljem svijeta.

danijela-martinovic

“Počašćena sam da sam upravo ja odabrana za zaštitno lice ovih prekrasnih narukvica. Jedinstvene su po tome što svaka nosi svoju poruku, a upravo je pozitivna enrgija i priča o njima ono što ih čini posebnima. Njihova raznolikost čini ih prikladnima za razne kombinacije i one su sastavni dio mog svakodnevnog stylinga!” – izjavila je popularna glazbenica Danijela.

Nesvakidašnja priča o narukvicama koje su osvojile svijet i do sada prodane u više od osam milijuna primjeraka, započela je 2011. godine u Italiji. Obiteljska tvrtka Cruciani, s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji visoko kvalitetnih proizvoda od tekstila, na tržište je lansirala umjetninu u tehnici makramé – Cruciani narukvice.
Dugi redovi ispred Cruciani butika u Italiji su nagovještavali društveno-ekonomski fenomen sezone 2011./2012., koji se nastavlja i dobiva jednu novu dimenziju.

Priča o Cruciani narukvicama započela je modelom narukvice s motivom djeteline s četiri lista. Slike velikih redova ljudi ispred trgovine, koji su se čak 60 dana uzastopno skupljali pred butikom Cruciani u Milanu, obišle su svijet. Taj se boom proširio poput bljeska po cijeloj Italiji i Europi, Americi i Japanu. Danas su narukvice dostupne u različitim bojama i modelima. Svaka narukvica ima svoju poruku. Ljubav, sreća, sloboda samo su neke od njih. Raznih su oblika, a predstavljene su kako za žene tako i za muškarce.

U Hrvatskoj su ove hit narukvice dostupe u poslovnicama Zlatarne Celje, Douglas parfumerijama, te Heruc galeriji, a sudeći prema svjetskom trendu i u Hrvatskoj će uskoro postati veliki hit. (V.S./ZGexpress)