Danijela Martinović: Cappucinno nam je osvježio ovo ljeto

Danijela Martinović predstavlja video spot za ovoljetni hit Splitskog festivala Cappuccino. Slike prelijepog Splita, Danijelin styling koji oduzima dah, raritetna vespa iz 1949. godine i veselo društvo vode nas na jedinstveno putovanje.

danijela-martinovic-vespa

“Cappucinno nam je osvježio ovo ljeto. Ljetne avanture i provodi se nastavljaju a ovaj će vam spot zasigurno rashladiti vruće dane. Veselimo se zajedno, uživajmo u društvu najbližih prijatelja i slavimo život!” – ispričala je Danijela uoči promocije spota.

Galerija umjetnina Split i park Sustipan kulise su na kojima Danijela živi svoju bajku, na kojima ju dočekuju brojna iznenađenja ali i veseli trenuci.

Modni dvojac Arileo ponovno oduševljava izborom Danijelinog stylinga koji ovoj priči daje posebnu čar nekih davnih vremea. Mladenački izgled Danijele upotpunjuje frizura Mare Bosančić.

Vesela pjesma Petra Graše i Antonije Šole već se mjesec dana pjevuši na gotovo svim tulumima, ljetnim terasama i klubovima, a odličan je uvod za glazbeno bogatu jesen koju nam priprema Danijela.