DAN ŽENA: Evo koje su gadgete odabrale uspješne žene!

DAN ŽENA: Evo koje su gadgete odabrale uspješne žene!
Foto: Press

Ususret Danu žena, Mobia kao vodeći lider u ponudi gadgeta za žene i muškarce, predstavila je svoju novu proljetnu kolekciju namijenjenu ženama. Onima koje vole novitete, koje gadgetima upotpunjuju svoje modne detalje, koje vole uvijek istraživati i pomicati granice kad su u pitanju trendovi ovog tipa.

Proljetne imperative među prvima su upoznale tri super uspješne žene – dvije glumice Ana Begić Tahiri i Mirna Medaković, te TV urednica i voditeljica Uršula Tolj kojima posao, ali i uspješne karijere podrazumijevaju i život s gadgetima.

DAN ŽENA: Evo koje su gadgete odabrale uspješne žene!
Foto: Press

Nagrađivana kazališna glumica Ana Begić Tahiri tako je iz bogate ponude Mobia gadgeta odabrala proizvode koji će joj pomoći u svladavanju svakodnevnih poslovnih i privatnih obaveza- odlične bluetooth zvučnike Fresh&Rebel koji će joj olakšati korištenje mobilnih i tablet uređaja u poslovne svrhe ili za igranje zabavnih igrica. Zvučnici se mogu koristiti zasebno ili povezati serijski. Tijekom putovanja, ali i u opuštajućoj šetnji nakon napornog radnog dana svi se, pa i Ana, volimo isključiti iz svakodnevice i prepustiti se dobrom zvuku glazbe. Kako bi zvuk bio fantastičan, tu su Fresh& Rebel bluetooth slušalice koje se mogu koristiti 15 sati bez kabela!

Druga uspješna glumica, koju trenutno gledamo u seriji Kud puklo da puklo na Novoj tv, a uskoro i na kazališnim daskama s Kerekesh teatrom, Mirna Medaković Stepinac, osim što je uspješna poslovna žena, mama je i dvije preslatke blizanke Kaje i Zore koje polako počinju otkrivati moći gadgeta. Upravo zato u Mobia poslovnici je Mirni za oko zapeo impresivan tablet za djecu Vivax koji je prilagođen za zabavu i edukaciju za najmlađe.

Na tabletu je predinstalirana Kids aplikacija orijentirana na sigurno korištenje tableta, a aplikacija pruža potpunu roditeljsku kontrolu i praćenje ponašanja djeteta prilikom korištenja tableta – blokiranje potencijalnih opasnosti koje vrebaju od neprimjerenog sadržaja za dijete i osigurava razumno vrijeme koje dijete provede na tabletu.

Nudi sadržaje pogodne za djecu – edukativne igrice (koje sami možete odabrati). Kako misli na zdravlje i sigurnost svoje obitelji, Mirnu su privukli i brojni difuzori, koji pružaju ugodu tijekom boravka u zatvorenim prostorima, ali i prijenosni punjači Fresh&Rebel koji pomažu u brzom i jednostavnom punjenju mobitela svih članova obitelji tijekom napornih radnih dana, ali i vikend putovanja.

Futrola za tablet ili mobitel modernog brenda Guess je “must have” za sve trendseterice i poslovne žene, baš kakva je popularna TV urednica i voditeljica Uršula Tolj. Prekrasna kolekcija u zlatnoj boji potpuno ju je osvojila pa je tako uz svoje proljetne kombinacije kombinirala sve elemente aktualne Guess kolekcije-manja torbica, futrola za mobitel, bežične bluetooth slušalice dizajnom su ujednačene i kao takve pravi začin modnim kombinacijama.

U potrazi ste za jedinstvenim darovima koji se ističu zahvaljujući dizajnu i kvaliteti za žene koje volite? U svim Mobia poslovnicama možete pronaći i neobične pametne lampe raznih boja i oblika koje su idealan ukras za dnevni boravak, spavaću sobu ili radni stol. Uz lampe, stigle su i nove maskice Karl Lagerfeld, Guess, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari, Adidas, Mini, Star Wars, Marvel, DC Comics, Disney, Warner Bros (Looney Tunes), Harry Potter… čiji je Mobia ekskluzivni distributer.(M. Petković)