Časna sestra glasom i izvedbom pjesme ‘No One’ oborila s nogu žiri talent showa

ScucciaČasna sestra Cristina Scuccia (25), pripadnica uršulinki podrijetlom sa Sicilije koja trenutačno služi u Milanu, oduševila je u srijedu gledatelje i žiri talijanske inačice showa „Glas“ („The Voice“).

Naime, članovi žirija u početku ne vide tko pjeva koju opjesmu, već samo ako im se izvedba sviđa, tada se njihov stolac okreće da vide tko stoji iza glasa. Kad je Scuccia je poput prave pop zvijezde bez greške zapjevala hit Alicije Keys ‘No One’, nije bilo kraja iznenađenju na licima članova žirija.

„Da sam te vidio na misi, stalno bih išao u crkvu“, rekao je J-Ax, talijanski rapper i član žirija. Dodao je: „Ti i ja smo kao vrag i sveta vodica.“

Po svršetku nastupa Scuccia je ispričala da je oduvijek željela postati pjevačica, te da se zaredila u vrijeme dok je pohađala glazbenu akademiju Star Rose u Rimu jer je tada shvatila da je njezin poziv služiti Bogu uz svoje sestre. Neke su od njih zdušno za Scucciju navijale iza pozornice što je svima ispred ekrana izmamilo osmijehe.

Iz žirija su je također pitali i što bi Vatikan mislio o njenom pjevanju, ona je odgovorila: „Nadam se da će me sada nazvati i Papa Franjo!“

Sestru Cristinu gledatelji će vidjeti ponovo, te se do tada sa zanimanjem pitati što će im prirediti.