BOLJE BITI PIJAN NEGO STAR: Plavi orkestar u Zagrebu nakon sedam godina

Foto: Press

Za samostalni koncert Plavog orkestra u zagrebačkom Domu sportova, najavljen za subotu, ostalo je svega stotinjak ulaznica na tribinama dok su VIP, Fan pit i Parter već dulje vrijeme rasprodani.

Objavili su to zadovoljni organizatori, a zadovoljan je, naravno, i vođa grupe Saša Lošić.

“Ovakav, da tako kažem, organski interes za naš koncert nas podsjeća na atmosferu iz 1985. godine, kada smo u Zagrebu najavili naš prvi veliki koncert u okviru turneje ‘Bolje biti pijan nego star’. Nekako mi se čini da je ljubav Zagreba i Plavog orkestra skrivena, ali jaka. Kao da nekim velikim, nečujnim brodom sigurno putuje kroz vrijeme“, izjavio je Lošić.

“Sigurni smo kako će publika s oduševljenjem i ovacijama popratiti njihove najveće hitove poput ‘Od rođendana do rođendana’, ‘Suada’, ‘Bolje biti pijan nego star’, ‘Ako su to samo bile laži’, ‘Sava tiho teče’, ‘Goodbye Teens’, ‘Kaja’ te ‘Odlazim'”, poručuju organizatori.

Zadnji put su “Plavci” na velikom samostalnom koncertu u Zagrebu nastupili prije sedam godina, u ožujku 2010., i to u Areni, kada su svojim obožavateljima priredili pravi spektakl.

Komentari