Bliži se velika završnica ‘Plesa sa zvijezdama’, finalisti će izvesti nešto što ove sezone još nismo vidjeli

Foto: Nova TV

Samo nekoliko dana dijeli nas od velike završnice showa ‘Ples sa zvijezdama’, a preostala tri plesna para predano treniraju za svoje finalne nastupe kojima će u nedjelju počastiti žiri i publiku.

Nakon 11 izazovnih tjedana koji su bili ispunjeni napornim radom, trudom i odricanjem, zvijezde su spremne pokazati sve što su dosad naučile u showu pod vodstvom svojih mentora.

U posljednjoj emisiji ove sezone, finalisti će ujediniti svoje snage, pa će finale otvoriti zajedničkim plesnim brojem, a potom će svaki par izvesti tri individualne koreografije. Od standardnih i latinoameričkih plesova u finalu ćemo vidjeti paso doble, tango, valcer, rumbu i sambu, a svi finalisti za svoj posljednji ples izvest će freestyle koji u ovoj sezoni još nismo imali prilike vidjeti.

Dok zvijezde i mentori do najsitnijeg detalja razrađuju svoje nastupe ne bi li gledateljima pružili najveći plesni spektakl, finalnu emisiju s nestrpljenjem čekaju i članovi žirija koji poručuju da će bitka za titulu pobjednika biti vrlo neizvjesna.

„Finale Plesa sa zvijezdama došlo je u fazu mrtve utrke i sva tri finalista imaju priliku sjesti na tron i biti proglašeni pobjednikom. Nikad neizvjesniji finiš nego ove godine! Jesu li gledatelji tim Daria, tim Marko ili tim Frano, doznat ćemo ove nedjelje“, poručuje Marko Ciboci.

Dok članovi žirija još uvijek mogu samo nagađati tko će ove godine kući otići s laskavom titulom pobjednika, ne kriju da već osjećaju nostalgiju zbog kraja sezone.

„Sezona je bila dinamična, puna kvalitetnog plesa, nepredvidiva jer su se parovi izmjenjivali u kvaliteti izvedbe iz emisiju u emisiju. Sve uskoro završava i iskreno biti će nam malo prazno bez ‘Plesa sa zvijezdama’, ali završit ćemo s lijepim uspomenama, puni doživljaja. Očekujem će u finalu frcati energija, bit će napeto….jedva čekam!“, najavila je Larisa Lipovac Navojec.

Nezaboravan provod za kraj sezone očekuje i Igor Barberić koji dodaje: „Iza nas je fantastična i upečatljiva sezona, pa barem dvostruko više od toga očekujem od finala. Neupitno je koliko su finalisti uz svoje mentore naučili u ovih 11 tjedana koji su iza nas, a preostalo je samo da nas još jednom svojim plesovima zabave do te mjere da im se svi želimo pridružiti na podiju. Veselim se nastupima, a samo će nijanse presuditi“.

Osim što će finale biti ispunjeno kvalitetnim plesom, vrhunskom zabavom i velikom dozom neizvjesnosti, obilježit će ga emocija – kako kod finalista koji će svoju plesnu avanturu privesti kraju, tako i kod žirija koji je s pozicije sudačkog stola svake nedjelje pomno pratio razvoj zvijezda u prave plesače.

„Na samom smo kraju… proletjelo je, kao da smo jučer kretali i upoznavali natjecatelje. Plesni parovi odradili su sjajan posao i u kombinaciji s produkcijskim timom svake nedjelje nam donosili vrhunski TV program. Jako će mi nedostajati i moje kolege iz žirija, stvarno smo se zbližili kroz cijeli projekt i na sve plesače gledamo s jednakim ponosom, stoga očekujem jako emotivno finale“, zaključila je Franka Batelić.

U finalnom izdanju showa za titulu pobjednika natjecat će se Marco Cuccurin i Paula Tonković, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec te Frano Ridjan i Gabriela Pilić, a tko će od njih pobijediti ne propustite doznati u nedjelju, 21. svibnja na Novoj TV!