Bliži se finale humoristične serije “Dar Mar”, nakon nje Nova TV će emitirati novu domaću seriju “Kumovi”

Bliži se finale humoristične serije "Dar Mar", nakon nje Nove TV će emitirati novu domaću seriju "Kumovi"
Foto: Nova TV

Na malim ekranima bliži se finale humoristične serije “Dar Mar”, a produkcija Nove TV već je u procesu snimanja nove dnevne dramske serije koju će gledatelji imati priliku gledati u novoj godini.

Riječ je o seriji “Kumovi” čiju napetu i uzbudljivu radnju kao glavni pisac sa svojim timom scenarista kreira Dea Matas, a kreativni producent serije je Josip Žuvan. Glavna okosnica radnje su obitelj i ljubav.

Pratit ćemo tri obitelji povezane kumstvom i interesom, te koje će se sukobiti u utrci za novcem i odlučivati o sudbini mjesta. Boreći se za svoje snove, a neki i za golu egzistenciju, stavljat će na kocku ono najvrijednije što imaju.

Iza živopisnih likova serije prepoznat ćemo vrhunsku glumačku postavu, pa ćemo tako u “Kumovima” gledati Milana Štrljića, Radoslavu Mrkšić, Vladimira Tintora, Momčila Otaševića, Olgu Pakalović, Vedrana Mlikotu, Dariu Lorenzi, Stojana Matavulja, Barbaru Vicković, Ratka Glavinu, Eciju Ojdanić, Jagodu Kumrić, Petru Kraljev, Antu Krstulovića, Miju Kevo, Konstantina Haaga.

Serija na male ekrane dovodi i neka nova imena poput Nike Barišić, Uršule Najev, Lovre Kondža, Domagoja Ivankovića i Mirne Mihelčić i Ive Kraljević. “Kumovi” nas dovode u mjesto Zaglave, mjesto podijeljeno na dva suprotstavljena tabora. S jedne strane, tu su novopečeni bogataši i gastarbajteri, s druge strane su vlastodršci i starosjedioci, a u sredini kriminalna gospoda iz velegrada.

Oni su obitelj, rivali, sumještani, kumovi – oni su osebujni akteri nove serije Nove TV koja donosi pregršt emocija, strast i uzbudljivu radnju koja će zasigurno u novoj godini prikovati gledatelje ispred malih ekrana.