Besplatna edukacija za poduzetnike: Županija produljila rok za prijavu

uciteljica-edukacija-odraslih-350Zagrebačka županija produljila je rok prijave za Program izobrazbe iz područja poduzetništva i kontinentalnog turizma do 16. kolovoza 2013. godine.

Cilj Programa je stjecanje novih znanja za što kvalitetnije obavljanje turističke djelatnosti, razvoj novih oblika turističke ponude te jačanje turističke konkurentnosti regije. Županija će besplatnu edukaciju osigurati za 15 osoba, za što je osigurala 180.000 kuna.

Prijave mogu podnijeti registrirane pravne osobe (trgovačka društva, obrti, ustanove, udruge, zadruge, obiteljska poljoprivredna gospodarstva i dr.) s područja Zagrebačke županije koje se aktivno bave turizmom, a polaznik Programa može biti vlasnik pravne osobe, zaposlenik u pravnoj osobi ili član obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva, uz uvjet da ima minimalno srednju stručnu spremu.

Program će započeti 7. rujna ove godine, a održavat će se u prostorima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu (Trg J.F.Kennedya 6), petkom poslijepodne i subotom prijepodne. Po završetku Programa, svaki polaznik samostalno će izraditi poslovni plan razvoja ili unaprjeđenja svoje djelatnosti sa svim organizacijskim i financijskim aspektima te ga obraniti pred komisijom, nakon čega se stječe Certifikat o završenom Programu.

Program izobrazbe iz područja poduzetništva i kontinentalnog turizma trajat će 12 tjedana, odnosno 120 sati, a bavit će se sljedećim temama: poduzetništvo, makroekonomija, mikroekonomija, poduzetnički menadžment, poduzetništvo u turizmu, menadžment u turizmu, financiranje poduzetničkih aktivnosti, lokalni ekonomski razvoj, poduzetničko računovodstvo, poslovna izvrsnost, marketing menadžment, menadžment zaštite okoliša, upravljanje kvalitetom te poslovno planiranje.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane da se prijave najkasnije do 16. kolovoza 2013. godine. Tekst natječaja i potrebni obrasci nalaze se ovdje, a više informacija može se dobiti na broju telefona 01/6009-421 ili na e-mail [email protected].

Prijave se dostavljaju na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V kat, 10000 Zagreb, s naznakom “Prijava za program izobrazbe iz područja poduzetništva i kontinentalnog turizma”.

Također, zahtjevi se mogu predati i osobno na navedenoj adresi u pisarnici, prizemlje, soba br. 1.