Beč ponovo proglašen najboljom europskom destinacijom

Beč ponovo proglašen najboljom europskom destinacijom
Foto: Pixabay

Čitateljice i čitatelji renomiranog časopisa “Condé Nast Traveler” iznova su proglasili Beč najboljom europskom destinacijom. Na listi tzv. najboljih velikih gradova grad Beč zauzeo je četvrto mjesto u svijetu.

Već više od 30 godina časopis “Condé Nast Traveler”, specijaliziran za luksuzna putovanja i lifestyle, provodi dodjelu nagrada “Readers’ Choice Awards”. Svake godine čitateljice i čitatelji glasuju za najdraže turističke destinacije, hotele i znamenitosti.

Ove je godine glasovanje održano između 1. travnja i 30. lipnja, a svoj glas dalo je čak više od američkih i britanskih 600.000 čitateljica i čitatelja. Čitateljice i čitatelji tog renomiranog časopisa iznova su proglasili Beč najboljom europskom destinacijom. Na listi tzv. najboljih velikih gradova grad Beč zauzeo je četvrto mjesto u svijetu, nakon Tokija, Kyota i Singapura. Nakon Beča slijede Osaka, Kopenhagen, Amsterdam, Barcelona, Taipei i Sydney.

Odličan ovogodišnji plasman Beča u jednom od najistaknutijih svjetskih časopisa za putovanja još je jedno veliko priznanje za ovu destinaciju.