Bandić poziva: Pridružite se biciklijadi, bit će fine hrane i dobre zabave

Gradonačelnik Milan Bandić poziva sve sugrađane, stare, mlade, školarce, sve ljubitelje bicikliranja i dobre zabave, da se u subotu, 19. rujna, u 10,00 sati, na Europskom trgu, pridruže 5. Zagrebačkoj biciklijadi.

biciklijada

Svi koji se na to odluče laganim rekreacijskim tempom odvozit će do poznatog zagrebačkog izletišta Prepuštovec, gdje ih čeka bogati sportski, zabavni i glazbeni program, uz delicije i lijepo sunčano vrijeme.

Ovogodišnja Biciklijada održava se u sklopu Europskog tjedna mobilnosti na trasi dugoj 22 km, od Europskog trga do Prepuštovca, a vozit će se sljedećom rutom: Europski trg – Palmotićeva – Hatzova – Kneza Mislava – Trg zrtava fašizma –Zvonimirova – Nova Branimirova – Zagrebačka – Sesvete – Bistrička – Kašinska – Vugrovečka –Soblinečka –Prepuštovec.

Kao i proteklih godina Zagrebačka biciklijada održava se u organizaciji KUD-a Prepuštovec i pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, a predvodit će ju gradonačelnik Milan Bandić.

Prijave i podjela startnih brojeva započinje u 8,00 sati na Europskom trgu, a organizirani povratak za Zagreb predviđen je u 17,00 sati.

Foto: Zagreb.hr