Bandić poziva na doček Nove godine na Trgu bana Jelačića: “Dobro došli na najbolju novogodišnju zabavu!”

Doček Nove godine na Trgu bana Jelačića
Foto: Zagreb.hr

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uputio je poziv sugrađankama i sugrađanima na na doček Nove godine na zagrebačkim trgovima. Najatraktivniji program je, naravno, na Trgu bana Jelačića.

U Bandićevom pozivu stoji:

Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

Silvestarska noć je pred nama, a kao i uvijek s veseljem ćemo ispratit staru i dočekati novu godinu.
Vjerujem da će mnogi od nas već tradicionalno te noći biti na otvorenom, na trgovima u središtu našega Zagreba – grada s osmjehom i grada s najboljim europskim adventom, grada posebnog ugođaja i nedostižnog šarma.
S nama će, dragi sugrađani, biti i brojni gosti iz susjednih i drugih, ne samo europskih zemalja, koji cijene ljepotu i živost Zagreba, atmosferu i sigurnost naših trgova i ulica.
Sve vas pozivam, a posebno naše mlade sugrađane, da opet budemo zajedno, da osjetimo tu zajedničku radost, energiju i atmosferu, da uz bogat program na Trgu bana Josipa Jelačića, na Zrinjevcu, Tomislavcu, Europskom trgu te pored Hrvatskog narodnog kazališta, uz druženje, pjesmu i zabavu dočekamo novu 2019. godinu.
Na središnjem trgu vas očekuju DJ Akademija, Četiri tenora koje prati revijski orkestar, ponoćni vatromet, a u novu godinu nas uvodi Hladno pivo, legendarni zagrebački bend koji svoju 30-tu obljetnicu postojanja uokviruje baš ovim koncertom.
Dobro došli na najbolju novogodišnju zabavu, u gradu koji se ponosi svojom gostoljubivošću, sigurnošću, svojom otvorenošću, multikulturalnošću i multietničnošću!

Komentari