Ana Žagar i Ličke drvosječe predstavljaju “Raj na zemlji”

Foto: Croatia Records

Novim singlom i spotom “Raj na zemlji” Ana Žagar i Ličke drvosječe uspjeli su ujediniti cijelu Hrvatsku.

Ana Žagar je na glazbu i stihove Ive Žagara svojom prepoznatljivom vokalnom interpretacijom odlično donijela cijelu pjesmu. Nakon pjesme “Lička kapa” čini se da je ova glazbena ekipa ponovo na tragu novog hita.

ANA ŽAGAR – DRVOSJEČE: Raj na zemlji

Mario Šulina (Produkcija Nova) potpisuje produkciju videospota u kojem je Ana u tri minute pjesme preletjela cijelu Hrvatsku nebom, kopnom i morem. Kadrovi spota vrlo uvjerljivo prikazuju sve ljepote naša domovine, a Ana je prikazana kao poslanica pjesme koja širi ljubav i jedinstvo cijelog naroda. Puno je scena snimano na Plitvičkim jezerima i to baš u jesen kada sve odiše neodoljivim akvarelom svih boja. Vukovar, sniman dronom s neba fascinira izgledom i budi uspomene. Ovo je poruka iz refrena pjesme:

“Raj na zemlji napravio Bog narodu Hrvatskom,
Raj na zemlji napravio Bog, u srcu je mom”

Jednostavnost melodije svakom slušatelju vrlo brzo ulazi u uho i svi koji prvi put slušaju “Raj na zemlji” već na prvom refrenu pjevaju uz uvijek raspjevanu Anu Žagar i Ličke drvosječe. Ivo Žagar, kao producent i manager benda najavio je za veljaču 2024., nakon povratka s američke turneje, izlazak novog studijskog albuma.