“Ako me ostaviš” Miše Kovača u ovakvoj blues verziji još niste čuli [VIDEO]

Foto: Screenshot

Mišo Kovač je odavno postao legenda koju će svi voljeti i njegova glazba nikada neće ostariti. Mnogi su pjesme koje je on izvodio snimali u različitim verzijama, interpretirali na različite načine, ali ovakvu verziju hita “Ako me ostaviš” još nikada niste čuli.

Za to su se pobrinuli riječka kantautorica Mirna Škrgatić i Dragi Vođa koji je već do sada snimao obrade raznih izvođača. U jednom opuštenom raspoloženju, odnosno u stanu, Dragi Vođa je sjeo za klavijature i odsvirao blues melodiju na koju je Mirna rasturila interpretacijom teksta i vokalnim linijama.

Foto: Andrea Mulder

Zapravo, ako ne pratite tekst u samom početku ne možete ni shvatiti da je riječ o velikom zabavnom hitu Miše Kovača, ali oni koji su na ovoj pjesmi odrastali i one generacije koje su prigrlile Mišine hitove shvatit će da je riječ o “Ako me ostaviš”.

Emotivno, iskreno i opušteno – tako bi se mogla opisati ova obrada koja će vam izazvati opći naježitis, rijetku pojavu koja se događa onog trenutka kada Mišo digne ruke u zrak i pusti publiku da zapjeva. A svakako ovu pojavu možete osjetiti i na ovoj interpretaciji Mirne i Dragog Vođe. Uživajte!