AC/DC (Ballbreakers) i Grunge (Singles) – žestoka kombinacija u Metropolis clubu

AC/DC (Ballbreakers) i Grunge (Singles) - žestoka kombinacija u Metropolis clubu
Foto: Press

Dobru prašinu i moćan žestoki zvuk devedesetih podignuti će 6. travnja u Metropolis clubu dva odlična banda, Ballbreakers i Singles.

Zagrebačkoj publici već poznati po svojoj autentičnoj svirci ovi momci povući će nas devedesete godine i vratiti u štimung velikih rock festivala, koji su u to vrijeme privlačili brojne fanove diljem svijeta. Vladavina hard rocka bila je u punoj snazi, no devedesetih je još naglo skočio grunge pokret koji mnogi i dan danas rado slušaju.

Dva beskompromisno live dobra zagrebačka banda Ballbreakers (AC/DC Tribute) i Singles (grunge tribute) upravo će za sve poklonike grungea i hard rocka spojiti atmosferu razdoblja, kada smo svi hrlili na velike svjetske festivale među stotine tisuća ljudi. Svojom autentičnom svirkom i odličnim vokalima dovoljna su garancija da takav hard rock grunge tulum ne propustite

Singles grunge band okupljen 2016. godine, od članova raznih bendova primarno za razonodu i uživanje u tim posebnim, drugačijim, utjecajnim pjesmama grungea devedesetih godina.

Baza im je fantastični vokal Nikole Marjanovića široj publici poznat po raznim drugim projektima (Dino Dvornik tribute band, Radio Luxemburg, drugim suradnjama i samostalnim projektima) no pravim rock grunge fanovima kao vokal i gitarist fantastičnog banda Sane. Sane je jedan od naših ponajboljih rock grunge bandova, a Nikolin vokal kao da je izašao iz Seattlea u zlatno doba vladavine grungea.

Ime Singles je dakako uzeto pod utjecajem filma koji gotovo savršeno ocrtava atmosferu devedesetih za vrijeme procvjeta grungea u Seattleu gdje je i rođen. Singlesi su naš najbolji bend za oživljavanje grungea.

Singlesi sviraju dragulje bendova poput Alice in Chains, Stone Temple Pilots, Pearl Jam, Nirvana, Soundgarden i ostalih, a sa kojom lakoćom i uvjerljivosti to rade najbolje sami pogledajte i uživajte u pravoj live grunge poslastici.

Singles čine:Filip Borovec-Boro – bubanj, Krešimir Bakić-Šokre – gitara,Nikola Marjanović-Kinfa – vokal, Sebastian Jurić-Seb – bas, Mislav Gverić-Mico – gitara.

Ballbreakers čiju snažnu i energičnu live AC/DC izvedbu ne moramo posebno ni predstavljati zagrebačkoj publici koja ih prati u stopu po koncertima, rado su viđeni gosti svi live svirka upravo zbog svoje energije.

Nema koncerta gdje publiku totalno ne raspamete i uvijek nešto novo donesu. Sa Ballbreakersima svaka svirka je novi doživljaj pa ni ne čudi što toliko AC/DC fanova vole pohoditi njihove live nastupe.

Osim uvjerljive izvedbe najboljih AC/DC hitova tu je i uvijek odlična komunikacija i zafrkancija sa publikom. Ballbreakers je band sa 11 godina neprekidnoga rada, stotine i stotine koncerata diljem zemlje, regije i pokoje europske destinacije. Dan danas, istim žarom i entuzijazmom izlaze na binu kako bi svojoj publici dočarali glazbu jedne od ponajboljih grupa svijeta, legendarnih AC/DC-ja.

Nema sumnje čeka nas pravi žestoki skok u devedesete uz odličnu live svirku. Na vama je da izvučete pokoju kariranu košulju, zamlatite glavom (s dužom ili kraćom kosom, ili možda i bez nje) i prisjetite se najjačih live svirki u povijesti rocka!!

Vrata Metropolis cluba otvaraju se u 21.sat, cijena ulaznice iznosi 40 kuna.

Komentari