U ponedjeljak počinje asfaltiranje Ulice Bernarda Vukasa, evo kako zaobići zonu radova

Ulica Bernarda Vukasa
Ulica Bernarda Vukasa | Foto: Grad Zagreb

U ponedjeljak u Ulici Bernarda Vukasa kreću radovi koji uključuju zamjenu asfaltnog zastora u punoj širini prometnice i popravak utonulih poklopaca komunalnih instalacija.

Radovi su financirani putem Plana komunalnih aktivnosti Gradske četvrti Trešnjevka jug za 2024. godinu. Uređuje se i kružni tok u zoni raskrižja s Ulicom Antuna Stipančića radi smirivanja prometa i postizanja veće sigurnosti za sve sudionike u prometu, a naročito pješake.

Prva faza radova na dijelu od Horvaćanske ceste do Ulice Antuna Stipančića trajat će od ponedjeljka, 21. listopada od 8:00 sati do subote, 9. studenog do 20:00 sati te će cesta za to vrijeme biti zatvorena za promet.

Za vrijeme radova predlažemo sljedeći obilazni pravac: Horvaćanska cesta – ulica Hrgovići – Ulica Bernarda Vukasa i obrnuto. Radovima na drugoj fazi, od križanja s Ulicom Antuna Stipančića do potoka Vrapče, uredit će se kolnik i obnoviti postojeće parkiralište. Predviđeno trajanje je dva tjedna nakon završetka prve faze, a o detaljima ćemo pravovremeno izvijestiti javnost.

Grad Zagreb se pohvalio ulaganjima u infrastrukturu: u ponedjeljak počinje asfaltiranje dviju ulica