DETOUR ekskluzivnim koncertom otvara sezonu u Klubu Komedija

DETOUR ekskluzivnim koncertom otvara sezonu u Klubu Komedija
Foto: Press

Detour ₋ jedan od najboljih domaćih elektro pop bendova, poznat po izvrsnoj live svirci s bogatim aranžmanima i sjajnim vokalnim izvedbama ₋ ima čast otvoriti koncertnu sezonu u Klubu Komedija, Cesarčeva 2, u samom središtu grada.

Klub Komedija druga je scena kazališta Komedija, ali i trenutno jedan od najatraktivnijih i najboljih gradskih klubova. Koncert će se održati 4. 10. 2024. u 21 sat. Članovi Detoura poručuju: Vrijeme je za zabavu, vidimo se u Klubu Komediji!

Karte možete kupiti radnim danom u Oktogonu na blagajni kazališta Komedija ili online na Ulaznice.hr.

Glazba benda Detour odlikuje se profinjenom kombinacijom elektro-akustičnog popa i bogatim aranžmanima. Njihove pjesme sadrže plesne ritmove i zarazne melodije, što ih čini pristupačnima širokoj publici, dok tekstovi istražuju introspektivne i emotivne teme. Vješto unose svježinu i inovativnost u svoj zvuk, prilagođavajući se suvremenim trendovima, ali zadržavajući svoj prepoznatljiv stil. Ovaj jedinstveni spoj elemenata čini Detour jednim od najcjenjenijih bendova u Hrvatskoj, zbog čega ih glazbeni kritičari nazivaju “perjanicama hrvatskog popa”.

Detour su se predstavili publici pjesmom “Ljeto počinje” u sklopu albuma jednostavnog naziva Detour (2006.) na kojem se nalazi i uspješnica “Mjesec”. Pjesme “Gledano sa strane”, “Prijatelj” i “Zmaj” istaknule su se na albumu TV (2009.). Album A što ak’ ja… (2014.) s najviše hit singlova, poput “Daleko” ,”Plešem sama”, “Srce veliko” i “Snijeg”, osigurao im je top mjesta u većini godišnjih izbora publike i glazbenih kritičara. Slavljeničkim albumom Detour 10 (2016.) uspješno su obilježili deset godina karijere. Album TourDetour (2018.) donio im je brojne nominacije i nagrade te iznjedrio hit singl “Zaljubila sam se”, kao i uspješnice “Biram”, “Bez tebe”, “Vikend” i “Skrivena”. Najrecentniji album Master Blaster (2023.) istaknuo se nagrađenom pjesmom “Nekad je bilo bolje” te singlom “Master Blaster” koji je zauzeo visoko treće mjesto na Dori ₋ natjecanju za pjesmu Eurovizije.

Detour je svojom karijerom dokazao visoke glazbene standarde i definitivno je jedan od najatraktivnijih domaćih pop sastava.