Lika Kolorado za mjesec dana u zagrebačkom Vintage Industrial Baru promovira novi album

Lika Kolorado
Foto: Zvonimir Ferina

Još samo mjesec dana dijeli nas do velikog koncerta benda Lika Kolorado u zagrebačkom Vintage Industrial Baru. Lika Kolorado će 16. listopada pred zagrebačku publiku donijeti presjek već dobro poznatih, ali i novih pjesama, koje će se naći na albumu “Sateliti u orbiti”.

Ulaznice možete nabaviti u Vintage Industrial Baru, Grifu i Dirty Old Shopu te u sustavu Entrio.

Lika Kolorado – Bubanj, ljubav:

Uoči koncerta su objavili novi spot “Bubanj, ljubav”. Bend kao inspiraciju za novi singl ističe sve one misli koje se neprestano vrte po glavi i ne daju mirno spavati, a čije je rješenje upravo – pjesma. “Pavor nocturnus, noćni strah, sve su ružne misli koje nas posjete repetitivno u noći i ne puštaju da spavaš. Znaš da ih moraš odradit, pričekati da prođu. Sve najgore paranoje i strahovi, i uspomene svega glupog što si napravio u životu i godinama si vraćaš te uspomene samo da se grizeš. Uzme te i ne pušta. Možda nazoveš nekoga, probudiš ih u jedan, samo da te pošalju nazad u krevet. Ustaneš, šećeš po stanu, listaš slijepo po knjigama što stoje nepročitane, gledaš kroz prozore… ili napišeš pjesmu o tome”, kažu iz benda.

“Majka djevojčica” i “Jedva čekam da odem” ranije su objavljeni singlovi s albuma koje je publika već sjajno prihvatila. Novo izdanje svjetlo dana će ugledati za nekoliko dana.

Koncertom u Vintage Industrial Baru Lika Kolorado obilježava novu eru benda, a kako zvuče uživo u novoj postavi provjerite 16. listopada. Lika Kolorado su: Pavle Gulić, Branimir Kuruc, Filip Riđički i Vanja Senčar.