4 Tenora ovog ljeta nastavljaju tradiciju pjevanja diljem Lijepe Naše!

Foto: Đani Ivančević

Nakon što su izvanrednim izvedbama osvojili Makarsku i Hvar omiljeni Tenori nastavljaju svoju ljetnu turneju.

Ovog su vikenda Đani Stipaničev, Filip Hozjak, Vladimir Garić i Marko Pecotić Peco zapjevali za hvarsku publiku koja ih je iza svake pjesme počastila oduševljenim pljeskom.

Tako se ponovio uspjeh nedavnog koncerta u Makarskoj dajući svima do znanja da se i od ovog ljetnog ciklusa koncerata može očekivati glazbeno savršenstvo.

4 Tenora ovu su godinu započeli nizanjem uspjeha – osvojili su publiku novim singlom “Falit ćeš mi noćas”, a veliki koncert u Lisinskom uspjeli su rasprodati čak 3 tjedna unaprijed. Za sve one koje nisu uspjeli doći na taj zagrebački spektakl, Tenori su se pobrinuli da ljeto ispune koncertima diljem Hrvatske. Publika željna dobre glazbe upravo je to čekala.

“Nismo stilski ili žanrovski striktni već smo otvoreni sve inovacije kojima poboljšavamo repertoar i naš odnos s publikom”, pojasnio je Đani u ime Tenora. Svaki koncert tako nosi notu svježine uz konstantu visoke kvalitete i odlične atmosfere.

Dan državnosti ove je godine u Makarskoj obilježen fantastičnim koncertom 4 Tenora koje publika nije puštala s pozornice. U petak, 2. 6. dobru atmosferu donijeli su hvarskoj publici. No, to je samo početak!

Sada slijede novi koncerti:
9. 7. Prelog
22. 7. Vir
28. 7. Betina
14. 8. Crikvenica
15. 8. Baška Voda
24. 8. Jelsa.

Tenori poručuju: “Publika na našim koncertima može očekivati puno smijeha i zabave. Pozivam sve da dođu pa da zajedno slavimo glazbu, pjevamo i uživamo!”

Osim odličnih koncerata, Tenori najavljuju i izlazak novog albuma. O tome će vrlo skoro reći nešto više.