ZBOGOM KLASIČNIM TINTAMA: Epson u Zagrebu predstavio nove pisače

10

pisac-epson-01

Tvrtka Epson je u Zagrebu predstavila novu seriju pisača Ink Tank System (ITS) koji su upravo došli na naše tržište. Novi pisači rade bez tintnih patrona, omogućavaju brz i jednostavan ispis te su namijenjeni kako malim uredima tako i kućnim korisnicima. Među nove funkcije spadaju obostrani ispis na A3 format te ispis fotografija bez ruba.

Novi pisači L605 i L1455 namijenjeni su kućnim i malim uredima. Model L605 je prvi Epsonov 3-u-1 uređaj s funkcijom obostranog ispisa, a L1455 je prvi 4-u-1 uređaj s obostranim ispisom u A3 formatu, uz funkciju A3 skeniranja.

Obostrani ispis smanjuje potrošnju papira za pola te pridonosi minimiziranju troškova uz automatski ispis na obje strane lista. To je još jedan dodatak učinkovitosti sustava, jer ITS pisači već mogu korisnicima uštedjeti do 90 posto u troškovima ispisa.

Ink Tank pisači ultra visokog kapaciteta oslobađaju korisnike klasičnih patrona s tintom. Umjesto toga, modeli L605 i L1455 dolaze u pakiranju s po dva kompleta bočica s tintom visokog kapaciteta. Na taj način novi korisnik pisača L1455 može ispisati do 10.500 listova, a na L605 može ispisati do 11.000 listova, prije nego što potroši tinte iz originalnog pakiranja.

pisac-epson-02

Zbog toga se ITS pisači odlikuju izuzetno niskim troškom ispisa po listu te omogućavaju dulje korištenje između ciklusa nadopune spremnika s tintom.

Modeli L382, L386 i L486, dolaze s većim brzinama ispisa i novom funkcijom ispisa fotografija bez ruba. S novim značajkama ovi su pisači još privlačniji korisnicima jer znače cjenovno povoljne rješenje za ispis većih količina dokumenata.

Ovi ITS pisači dolaze u originalnom pakiranju s kompletom bočica s tintom nadopunjenim dvjema dodatnim bočicama s crnom tintom te je moguće ispisati do 13.000 listova crno-bijelo i do 6500 listova u boji, čime se postiže izuzetno nizak trošak ispisa po stranici.

Boris Vetnić, account manager u Epsonu, kazao je: “Prepoznali smo potrebu na tržištu malih i kućnih ureda za ITS pisačima s automatskim obostranim ispisom do A3 formata. Modeli L605 i L1455 naš su odgovor na taj zahtjev te jamče da će svi korisnici pronaći baš ono što im treba. Modeli L382, L386 i L486 sjajno su rješenje za ispis velikih količina dokumenata, s ultra niskim troškom ispisa po stranici. Veća brzina ispisa i mogućnost ispisivanja fotografija bez ruba značajke su koje će sigurno odgovarati još većem broju korisnika nego do sada“. (M. Petković)

Foto: Press

Komentiraj