ZAGREBAČKI VELESAJAM: Otvoren jubilarni, 20. po redu sajam “Dani ljepote i fitnessa”

Dani ljepote i fitnessa
Foto: Zagreb.hr

U zdravom tijelu, zdrav duh. Tim je riječima gradonačelnik Milan Bandić na Zagrebačkome velesajmu otvorio jubilarni 20. međunarodni sajam kozmetike, pribora i opreme za salone i fitness centre Dani ljepote & fitnessa, vodeću regionalnu manifestaciju za profesionalce i one koji zainteresirano prate industriju ljepote.​

“Grad Zagreb će u ovih nekoliko dana biti domaćin izlagačima iz čak 25 zemalja, a ta nas činjenica postavlja u fokus interesa ne samo velikog broju turista koji dolaze u Zagreb već i poslovnih ljudi koji Zagreb sve češće prepoznaju kao poželjnu destinaciju za poslovne sastanke i sajmove”, rekao je gradonačelnik na otvorenju.

Ovaj sajam srednjoškolcima strukovnih škola koji se obrazuju za zanimanja iz industrije ljepote idealna prilika da steknu dodatna saznanja te da dobiju uvid u nove svjetske trendove kako bi nakon školovanja uspješno konkurirali na tržištu rada, dodao je Bandić.

Dani ljepote i fitnessa
Foto: Zagreb.hr

Istaknuo je također, kako Grad Zagreb zahvaljujući svojim zelenim površinama i mnoštvom sportskih sadržaja predstavlja idealan grad za ljubitelje sporta, rekreacije i zdravog života.

Sajam je namijenjen profesionalcima, live demonstracijama proizvoda i usluga, edukaciji, tržišnim inovacijama i izvrsna je platforma za beauty, nail dizajn, wellness, fitness, hairstyle i fashion industriju.

“Najljepši” sajam Zagrebačkog velesajma, koji traje do 11. ožujka, je od svojih početaka poznat kao mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih i domaćih proizvođača i distributera kozmetičkih i frizerskih brendova.

Tako će ove godine na 12.000 četvornih metara izložbenog prostora (paviljoni 8, 8a, 9, 11A, 11a i aula između paviljona 11A i 10a) izlaže 315 izlagača iz Australije, Austrije, Belgije, BiH, Brazila, Bugarske, Danske, Estonije, Francuske, Hrvatske, Italije, Izraela, Japana, Južne Koreje, Madžarske, Nizozemske, Njemačke, Poljske, Portugala, SAD-a, Slovenije, Srbije, Španjolske, Švicarske, Velike Britanije i Sjeverne Irske.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here