U prodaju puštene dodatne ulaznice za koncert Andree Bocellija

Andrea Bocelli
Foto: Press

Nastup slavnog talijanskog pjevača Andree Bocellija u zagrebačkoj Areni sve je bliži, atmosfera je sve usijanija a očekivanja publike premašila su sva očekivanja!

Otkrili su to organizatori koncerta koji će se održati za nešto manje od dva tjedna, A objavili su I informaciju koja će mnoge obradovati – da su u prodaju puštene dodatne ulaznice!

“Iako Bocelli u Hrvatskoj već desetljećima uživa neumitnu popularnost, ugodno smo iznenađeni brojem upita i interesom publike. Kako bi svi dobili mogućnost vidjeli omiljenu zvijezdu uživo odlučili smo u prodaju pustiti dodatne ulaznice, jer prigoda kao što je Međunarodni dan žena zaslužuje biti obilježena na najljepši mogući način”, izjavio je direktor Star produkcije Alen Ključe.

Dodatno uzbuđenje unijela je i vijest da će se Bocelliju na pozornici pridružiti Ivana Vrdoljak Vanna, koju je za ovu priliku odabrao tenor osobno.

Hrvatska pop zvijezda predstavlja odličan dodatak programu, koji se sastoji od najpoznatijih opernih arija i Bocellijevih najvećih hitova, a sve u iznimno romantičnom raspoloženju. Na najavljenom koncertu nastupit će i Zagrebačka filharmonija pod ravnanjem sjajnog dirigenta Marcella Rota, a lista glazbenih velikana upotpunjena je i Akademskim zborom “Ivan Goran Kovačić”.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here