U GALERIJI ‘NEST’: Gitaristički pozdrav proljeću i besplatne radionice gitare za djecu i odrasle

Gitara
Foto: Pixabay

Ovaj će vikend, 23. i 24. ožujka, galerija Nest još jednom postati kulturno-glazbeno središte gdje će brojni izvođači na osebujan i moderan način pozdraviti proljeće i promovirati klasičnu glazbu.

Ova posebna suradnja Zagreb Guitar Festivala, Biljki i svirki te Studia Botanike započinje besplatnim radionicama gitare za odrasle početnike u petak 23. ožujka u 19 sati pod vodstvom Borisa Ciglenečkog (ujedno i jednim od začetnika Zagreb Guitar Festivala).

Glazbeni dio večeri počinje u 21 sat izvedbom DJ-a Vladimira Basarića, koji će na osebujan način pokazati da se i na klasiku može plesati.

Subotnje jutro 24. ožujka rezervirano je za najmlađe. Radionice gitare za djecu pod vodstvom prof. Vladimira Šimunova počinju u 11 sati i traju do 12:30, dok će večernji program s početkom u 19 sati obilježiti koncertne izvedbe mladih gitarista Luke Vidovića, Frane Golema, Tomislava Jelavića i Martina Palčića.

Ulaz je slobodan, a za sudjelovanje na radionicama potrebno je prijaviti se na [email protected] ili na broj 01/6264 106 od 8 do 16 sati.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here