U ČAST VATRENIMA: Na dan dočeka reprezentacije besplatan javni prijevoz na svim linijama

Besplatan gradski prijevoz

U čast Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, kojoj se u metropoli priprema veličanstven doček, odlukom gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, javni će prijevoz u Zagrebu večeras od ponoći pa sve do kraja sutrašnjega dana biti u potpunosti besplatan!
 
Time se dodatno olakšava dolazak navijača iz svih dijelova Hrvatske, ali i drugih zemalja, do središnjeg gradskog trga, kao i cjelodnevni boravak u ponosnom Zagrebu, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika.
 
Zbog očekivano velikog broja ljudi, osobito u gradskom središtu, gradske vlasti apeliraju da se u centar grada dolazi isključivo javnim prijevozom.
 
Posebna parkirališna mjesta, posebice za autobuse, osigurana su na zapadnoj i istočnoj strani Zagrebačkog velesajma, od kuda će voziti izvanredna linija ZET-a do terminala Glavni kolodvor.
 
Gradonačelnik Grada Zagreba omogućio je i besplatno parkiranje osobnih vozila na nedavno otvorenom parkiralištu Gredelj-Strojarska, gdje je raspoloživo 500 parkirališnih mjesta, kao i na parkiralištu Paromlin s također više od 500 mjesta te ispred Robnih terminala na Jankomiru.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here