ŠKOLE U SALONU: 2. susret škola koje obrazuju kadrove u likovnoj umjetnosti i dizajnu

Škole u Salonu
Foto: Press

Izložba i susret kojima se potiče dijalog i suradnja među školama koje obrazuju kadrove u likovnoj umjetnosti i dizajnu ove godine održat će se u Zagrebu, u Školi primijenjene umjetnosti i dizajna, u Izložbenom salonu Izidor Kršnjavi.

Prvi susret pokrenut je u Rijeci prije dvije godine, u Školi za primijenjenu umjetnost. Cilj je ovog susreta osnaživanje i međusobno povezivanje škola u ovom umjetničkom području, razmjena iskustava i planiranja dugoročnih suradničkih aktivnosti te sagledavanje pitanja praksi obrazovanja ovih škola u budućnosti.

Osim domaćina ŠPUD-a u susretu i izložbi sudjeluju Škola primijenjenih umjetnosti i dizajna Pula, Škola za primijenjenu umjetnost u Rijeci i Škola likovnih umjetnosti Split.

Svečano otvorenje izlože i doček gostiju iz Pule, Rijeke i Splita bit će 2.3. u 13.30 sati u ISO – Izložbenom salonu Izidor Kršnjavi u ŠPUD-u. Izložba Škole u Salonu predstavlja recentne učeničke radove škola sudionika, a može se posjetiti od 28.veljače do 9. ožujka u radnom vremenu ISO-a.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here