PROIZVODI HRVATSKOG SELA: U Boćarskom domu otvara se najznačajniji sajam ove vrste u Hrvatskoj

Domaći proizvodi
Foto: ZG express

Od petka do nedjelje u Boćarskom domu održava se tradicionalna sajamska priredba Proizvodi hrvatskog sela, u organizaciji tvrtke Agrarno savjetovanje, a pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

“Ove godine na sajmu se očekuje oko 150 izlagača iz svih krajeva Hrvatske što je jamstvo dobre promocije i prodaje hrvatskih proizvoda. Pozivam sugrađane da dođu u Boćarski dom i da kupe proizvode koji se ne mogu naći na policama trgovina”, izjavio je gradonačelnik Milan Bandić, najavljujući ovogodišnji sajam.

Osim ponude kvalitetnih suhomesnatih proizvoda, vina, voćnih rakija, likera, sireva, smokvi, meda i drugih tradicijskih delicija, na Sajmu će izlagati i pobjednik kobasijade održane u Svetom Petru u Šumi, nagrađeni proizvođači s kulenijada i ekološki proizvođači heljde, prosa i pšenice.

“Prema broju izlagača i prema ostvarenim rezultatima, Proizvodi hrvatskog sela su najznačajniji sajam tradicijskih proizvoda u Hrvatskoj”, istaknuo je Damir Kovačić, direktor tvrtke Agrarno savjetovanje d.o.o. dodavši kako je Sajam dobra prilika da se opskrbimo za nadolazeće blagdane.

Na Sajmu je u proteklih 15 godina izlagalo više od 4 500 izlagača, a njegovu ponudu razgledalo je više od 150 000 posjetitelja.

Sajam je otvoren od 9 do 20 sati, a ulaz je besplatan.

Komentari

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here