OTVOREN BEAUTY&HAIR EXPO: Najveći regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti

OTVOREN BEAUTY&HAIR EXPO: Najveći regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti
Foto: Press / Zagrebački velesajam

Beauty&Hair Expo, najveći regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti, otvoren je danas na Zagrebačkom velesajmu. Sajam nudi prezentacije novih proizvoda, brojne look&learn edukacije i seminare, a ove je godine uveo dva nova segmenta: hair show i tatto&bodypainting.

Otvorila ga je zamjenica gradonačelnika Olivera Majić koja je tom prilikom istaknula da današnji Dan žena, žene u Zagrebu “žive” svaki dan, a dokaz tome su vodeća mjesta u gradskoj upravi na kojima se upravo nalaze – žene.

OTVOREN BEAUTY&HAIR EXPO: Najveći regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti
Zamjenica gradonačelnika Olivera Majić i direktorica Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić | Foto: Press / Zagrebački velesajam

“U Zagrebu ne razmišljamo o muško ženskom poduzetništvu nego kako na tržištu ostati konkurentan. To se odnosi i na ovaj današnji događaj koji mnogi vole nazivati industrijom ljepote. Ja izbjegavam ovu riječ jer ga od industrije razlikuje upravo emocionalni i umjetnički dio i osobnost bez koje ova ljepota ne bi bila moguća“, rekla je Olivera Majić.

“Zavirit ćemo kroz ponudu više od 300 izlagača koji su pripremili prezentacije najnovijih trendova u beauty industriji. Da će naš event zasigurno biti obilježen brojnim superlativima slobodni smo već sada zaključiti jer to je odgovor na naše kontinuirano uvođenje inovativnog sadržaja i rezultat posvećenosti trendovima u ljepoti“, rekla je na otvorenju Dina Tomšić, direktorica Zagrebačkog velesajma.

“Najljepši” sajam Zagrebačkog velesajma od početka je poznat kao mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih i domaćih proizvođača i distributera kozmetičkih i frizerskih brendova. Sajam je namijenjen kako širokoj publici tako i profesionalcima koji na sajmu izmjenjuju iskustva, ostvaruju kontakte i prezentiraju svoje proizvode i usluge.

Tijekom vikenda održat će se edukativni dvodnevni Hair Show program u paviljonu 8 s nagrađivanim svjetski poznatim frizerskim stilistima: Guy Tang, Kevin Luchmun, Indira Schauwecker, Efi Davies i edukatorima iz regije: Kanso Akademija Zagreb, Sandra – Cookie the Barber, Nikola Radojević, Jovan Bedanski i Ivan Duda.

Na otvorenoj pozornici u samom paviljonu odvijat će se vrlo zanimljiv program predavanja, natjecanja i prezentacija bogat korisnim informacijama i novitetima iz “industrije ljepote”.

Održat će se i dva natjecanja u kategorijama najboljih tetovaža odrađenih na Tattoo Areni u subotu 9. te u nedjelju 10. ožujka te Prvenstvo Hrvatske u bodypaintingu.

Beauty&Hair Expo traje do nedjelje, 10. ožujka. Radno vrijeme je od 10,00 do 19,00 sati. Cijena ulaznice je 30 kuna.

Komentari

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here