NAKON TRIJUMFA VATRENIH: Bandić zahvalio navijačima i pozivao na praćenje nedjeljnog finala

Hrvatska - Engleska - Trg baja Jelačića
Foto: Zagreb.hr

Nakon sinoćnjeg trijumfa hrvatske nogometne reprezentacije nad Engleskom i velikog slavlja u Zagrebu, gradonačelnik Milan Bandić uputio je poruku navijačima.

Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, dragi navijači,

Zagreb je sinoć bio pozornica velikog slavlja i velike podrške našoj fenomenalnoj nogometnoj vrsti koja je ispisala povijest i pobjedom nad Engleskom izborila finale svjetskog nogometnog prvenstva, te nas učinila neizmjerno sretnima i ponosnima.
Na našem središnjem trgu pjevalo se, strasno navijalo, burno slavilo. Atmosfera za pamćenje kao izraz povezanosti, zajedništva i domoljublja, kao izraz podrške i zahvale Vatrenima, timu iznimnih pojedinca predvođenih fenomenalnim izbornikom!
Zahvaljujem svima koji su bili dio te sjajne atmosfere, svim službama i institucijama koje su brinule o sigurnosti i organizaciji ove prekrasne priče.
I što je najljepše to nije kraj – u nedjelju imamo novi susret na Trgu bana J. Jelačića gdje ćemo opet, zdušno i srčano, navijati za naše zlatne nogometaše i vjerujem veseliti se kao nikad do sada.
Pozivam vas drage sugrađanke i sugrađani, da u što većem broju dođete na Trg i da zajedno pošaljemo poruku podrške našim dečkima koji su nam priredili toliko radosti!

Sretno Hrvatska!
Idemo dalje!

Gradonačelnik Grada Zagreba
Milan Bandić

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here